Türkiye’nin Euro 2024’teki Kaptanı Hakan Çalhanoğlu Olacak

Türkiye’nin Euro 2024’teki Kaptanı Hakan Çalhanoğlu Olacak

Türkiye’nin Euro 2024’teki Kaptanı Hakan Çalhanoğlu Olacak

 

Avrupa Şampiyonası heyecanının başlamasına kısa bir süre kaldı. F Grubu’nda mücadele eden Türkiye; Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile bir üst tura çıkabilmek için savaş verecek. Euro 2024 Türkiye kadrosunda yer alması kesin olan isimlerin başında Hakan Çalhanoğlu geliyor. 1994 doğumlu oyuncu, kulübü Inter’de geçirdiği harika sezonun ardından milli takımda da güzel işlere imza atmayı hedefliyor.

Hakan Çalhanoğlu 2023-2024 Sezonunda Şampiyonluk Yaşadı

2021-2022 sezonundan bu yana İtalya’nın dev kulübü Inter’de top koşturan Hakan Çalhanoğlu, özellikle son bir yıldır takımının vazgeçilmez ismi haline geldi. Bugüne kadar genellikle forvet arkasında görev alan deneyimli isim, savunmasını da geliştirerek merkez orta saha oyuncusu olarak oynamaya başladı.

Euro 2024 Türkiye kaptanı olmasına kesin gözüyle bakılan 30 yaşındaki oyuncu, Inter formasıyla bu sezon 30’u lig, altısı Şampiyonlar Ligi ve ikisi de İtalya Süper Kupası olmak üzere toplam 38 maça çıktı. Söz konusu karşılaşmalarda sahada 3 bin 93 dakika kaldı. Güzel performansını 15 gol ve üç asistle süsledi. Özellikle penaltı ve duran top kullanma becerisiyle takımının şampiyonluğuna önemli katkıda bulundu.

Hakan Çalhanoğlu, Euro 2024 Türkiye haberleri başrolünde yer alıyor. Futbolseverler, bugüne kadar milli takımda ortaya koyduğu performansla zaman zaman eleştirilen deneyimli ismin artık sazı eline almasını istiyor.

30 Yaşındaki Oyuncu Milli Formayla En Çok Maça Çıkan İsimlerden Biri Olmayı Başardı

Hakan Çalhanoğlu, Euro 2024 Türkiye kadrosunda ilk 11’de sahaya çıkacak isimlerin başında geliyor. Deneyimli ismin forvet arkasından ziyade sekiz numara pozisyonunda görev alması muhtemel! Bu bölgedeki partneri ise yüksek ihtimalle Orkun Kökçü olacak.

Euro 2024 Türkiye haberleri okuyan futbolseverler, Hakan Çalhanoğlu’nun son durumunu merak ediyor. Deneyimli oyuncu, Inter’in şampiyonluğu haftalar önce garantilemesinden dolayı milli takım kampına kafası rahat bir şekilde gelecek.

Son olarak deneyimli oyuncunun milli takım kariyerinden bahsedelim! Hakan Çalhanoğlu, bugüne kadar milli formayla 84 maça çıktı. Söz konusu müsabakalarda 18 gol atıp 15 asist yapmayı başardı. Performansı, Euro 2024 Türkiye haberleri takip eden futbolseverleri heyecanlandıracak cinsten!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.