Transfer Konuşması Gerçekleştirdik

Transfer Konuşması Gerçekleştirdik

Fikirlerinizi oyunculara aktarmayı başardığınız sürece kendinizi çok mutlu ve mutlu hissedeceksiniz. Şimdi önceliğim, oyuncularımın tam olarak ne yapmasını istediğimi iletmek

Fikirlerinizi oyunculara aktarmayı başardığınız sürece kendinizi çok mutlu ve mutlu hissedeceksiniz. Şimdi önceliğim, oyuncularımın tam olarak ne yapmasını istediğimi iletmek. Sahada ergonomik olarak yeteneklidirler. Buna çok odaklandım. Umarım bununla başa çıkmaya devam edebilirler ve harika bir takım olacağız.

'Transferi çok az konuştuk'

Transferi çok az konuştuklarını söyleyen İnan, şöyle konuştu: "Transferi çok az konuştuk. Geldiğim günden beri sahip olduğum oyuncularla ne yapabilirim? Onları nasıl geliştiririz? Nasıl daha iyi bir takım olabiliriz? Bu konuları birlikte tartıştık. Oyuncularımızın xumabet seviyesini nasıl yükseltebiliriz? Seviyeleri nasıl en üst düzeye çıkarılır? Bu sorular üzerine çok düşündüm. Nerede ve değişip değişmememiz gerektiğini zar zor konuştuk veya tartıştık. Sezon içinde ihtiyaç olursa görüşürüz” dedi. şu ifade kullanıldı:

"Kim bilir dipten 7 gün sonrayız"

"Öncelikle çok değerli bir galibiyet aldığımızı söylemek istiyorum. Oyuncularımı tebrik ettim, anlarını kucakladım. Oyunu bırakmadılar ve iyi oynadılar. İkinci yarı 30. saniyedeki gol bizi yarı yolda bıraktı. biraz. İyi oyuncularla marjinal bir oyun oynamak istiyoruz. Saçma bir oyunun bize yardımcı olacağını düşünerek bir hafta boyunca onu inceledik. Geçen hafta Samsun'da alınan mağlubiyet ağır oldu. Kendimizi izole ediyoruz, kimseyle iletişime geçmiyoruz, xumabet giriş telefonlara cevap vermiyoruz. Altay takımında olgun oyuncular var. Orta sahada defansları geliştirerek rakibe baskı kurmaya çalıştık. Beklenmedik bir şekilde dipten çıkması yedi gün sürdü. Bu bize moral verecek. ”

'Taraftarlar çok istedi ve bize verdiler'

“Şirket adına hareket ettik, iki kongre oldu. Bu birleşme üçüncü adımdır. Bunun bize çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Allah bize geçen günleri göstersin. Altay'ı, oyuncularımı tebrik ediyor, hakeme profesyonelleri iyi oynattığı için  teşekkür ediyorum. Oğuz, Bodrum maçı öncesi sakatlandı. Bu hafta sizleri Adana performansına götürüyoruz. Teşekkürler Mai. Taraftarlar çok şey istiyor ve bize bir şeyler veriyorlar. Birçok oyuncumuz sakatlandı. Antrenmanda takım hazırlayamayız, gençler böyle gelişir" Türkiye  Basketbol Süper Ligi İzmir derbisinde Pınar Karşıyaka ile Aliağa Petkimspor,  Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka'ya Stadyum maçında, ev sahibi McCollum 7'ye 8 şut isabetiyle 38 sayı kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.