Transfer döneminin “şampiyonu” Galatasaray

Transfer döneminin “şampiyonu” Galatasaray

Dönem başında Mauro Icardi, Juan Mata, Dries Mertens ve Lucas Torreira gibi yıldızlarla yaptığım transferlere dikkat çekmek için fiziki bir hava sergileyerek bu oyuncuları kadrosuna kattı ve bu da Galatasaray'ı şov için kurdu.

Dönem başında Mauro Icardi, Juan Mata, Dries Mertens ve Lucas Torreira gibi yıldızlarla yaptığım transferlere dikkat çekmek için fiziki bir hava sergileyerek bu oyuncuları kadrosuna kattı ve bu da Galatasaray'ı şov için kurdu. Görev süreleri boyunca. Aslan'ın kadrosuna katılacak isimlerin yanı sıra ayrılacak isimler için de çalışmalar sürüyor.

İlk gol Cenk Özkacar

Sevilla'nın sarı-kırmızılı takımın 24 yaşındaki defans oyuncusu Victor Nelson'a yoğun ilgi gösterdiği biliniyor. Şu anda Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Danimarka milli takımıyla forma giyen genç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "zamanı gelince riccobet nereye gideceğimi gör" gibi ifadeler kullanarak önemli bir transfer mesajı da vermişti. Ifade modu. Galatasaray, Brezilyalı defans oyuncusu Nino ile görüşmüş, Nelson'ın ayrılma ihtimaline karşı çıkmış ve milli rotasyonu güçlendirmek adına Senquez Casal dikkatini çekmişti. Geçtiğimiz günlerde milli takım formasını da giyen 22 yaşındaki Zenk, Valencia'da kiralıkken Lyon'a kiralanmıştı.

Mert Muldur'un hamlesi

Uzun süredir gündemde olan Mert Müldür ile ilgili de önemli bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı ekip, Sacha Boye için teklif beklerken, en büyük sürpriz de bir diğer sağ bek Léo Dubois'ten geldi. İtalyan devi Juventus, 28 yaşındaki Fransız futbolcu için teklif vermeye hazırlanıyor. Bu beklenmedik ilgi karşısında Galatasaray, 5 milyon Euro'luk sponsorluk riccobet giriş ikramiyesi istiyor. Juventus'tan talep edilen teklif gelirse Huang Hongjun, vakit kaybetmeden Mert Murdour'u kadrosuna katarak geleceği güvence altına almayı umuyor. 23 yaşındaki sağ bek bu kez sakatlanarak kaçırsa da kupada toparlanma şansı buldu ve formunu geri almakta zorlandı.

Bütün yollar denize çıkar

Seferovic ve Gomis gibi deneyimli forvetlerle yollarını ayıracak ve Dembele'nin transferini hızlandıracak olan Galatasaray'ın hedeflerinden biri de yerli forvet oyuncularını kadrosuna katmak. Bu doğrultuda dar havzanın üzerinde ilerleyen sarı-kırmızılıların başında Deniz Undav geliyor. Premier Lig'de Brighton'a teklif edilen ancak istediği süreyi alamayan 26 yaşındaki forvet, Galatasaray'dan sıcak ilgi görüyor. Sarı-kırmızılı kulüp, maliyeti uygun olursa 3. forvet olarak gördüğü Deniz'i de renklerine bağlamayı planlıyor. İngiliz kulübü ile müzakereler önümüzdeki hafta başlayacak ve kiralama seçeneği de masada.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.