Trafik Kazası: 1 Ölü, 20 yaralı

Trafik Kazası: 1 Ölü, 20 yaralı

Çankırı'dan İstanbul'a gitmekte olan bir yolcu otobüsü, karşı yönden gelen bir TIR ile çarpıştı. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi ise yaralandı.

Karabük yakınlarında meydana gelen kaza, ilk belirlemelere göre şerit ihlali yapan 34 V 7559 plakalı TIR ile 06 ZDZ 95 plakalı yolcu otobüsünün çarpışması sonucu yaşandı. Çankırı'dan İstanbul istikametine gitmekte olan yolcu otobüsünün şoförü olay yerinde hayatını kaybederken, 20'nin üzerinde yaralı bulunduğu kaydedildi. Bu arada yaralılardan 4'ünün durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edilirken, yaralıların tedavilerinin Çerkeş, Eskipazar, Şirinevler ve Karabük Devlet Hastanesi'nde sürdüğü belirtildi.

Kazada yaralananlardan isimleri belirlenenler ise şöyle;

Zeynep Tokbaş, Ezgi Tokbaş, Hatice Demir, Adnan Usta, Canan Aksu, Şirinevlet Devlet Hastanesi'nde, Murat Demirci, Abdullah Kırcı, Dursun Dumlupınar, Mehmet Erdoğan, Emrah Tendir, Zeliha Esen, Deniz Tozkaman Karabük Devlet Hastanesi'nde, Kadriye Oruç, Fatih Çelik, Asım Eloğlu, Zekiye Erdoğdu, Gürcü Oruç, Eskipazar Devlet Hastanesi'nde tedavi altında bulunuyor


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.