Trabzonspor'un forvet hattına 3 yıldır Shörloth ve Cornelius damgasını vurdu.

Trabzonspor'un forvet hattına 3 yıldır Shörloth ve Cornelius damgasını vurdu.

Trabzonspor'un forvet hattına 3 yıldır Shörloth ve Cornelius damgasını vurdu. Norveçli Sol Roth 49 resmi maçta 33 gol attı ve 11 asist yaptı.

Trabzonspor'un forvet hattına 3 yıldır Shörloth ve Cornelius damgasını vurdu. Norveçli Sol Roth 49 resmi maçta 33 gol attı ve 11 asist yaptı. Onun ardından Cornelius, 49 resmi maçta 20 gol ve 6 asist atarak şampiyonluğu kazanan önemli oyunculardan biri oldu. Gomez 8 maçta 1 gol kaydetti. Takıma geç katılan Uruguaylı futbolcu, Dünya Kupası'nda Suarez ve Cavani'nin arkasında kendini kanıtlamaya çalışacak. Transfer sonunda Fransa ekibi Lorient'ten getirilen Trabzonspor'un golcüsü Ümit Bozok, yeni Trabzonspor takımına gereken katkıyı sağlayamadı ve 9 lig maçında 2 gol kaydetti.

Aday Belirleme

Santrfordan beklediği verimi alamayan Trabzonspor, forvet olarak 2. ve 3. bölgedeki sorunları çözebilecek durumda. Avcı, Dünya Kupası'nda rakibin savunmasını daha da yoracak ve paniğe sürükleyecek organizasyonlara odaklanacak. Trabzonspor'un betitbet sportif teknik direktörü, hücum hattındaki eksiklikleri gidermede beklendiği kadar etkili olmazsa Ocak ayında başlayacak transfer döneminde güçlendirmeye odaklanacak. Ön hattı ön planda tutan Karadeniz ekibi, Artem Dovbyk ve Vladimir Sychevoy'un nabzını hâlâ atıyor. Deneyimli teknik direktör, Dovbeek'in transferinden özellikle memnun kaldı.

Visca kesintisiz

Sezonun ilk yarısını sakatlığı nedeniyle kaçıran Edin Visca, Dünya Kupası'nın ardından geri dönecek. Bir süredir tek başına görev yapan yıldız oyuncu, Antalya antrenman kampı kadrosunda yer alacak. Boşnak futbolcu, fizyolojisini güçlendirmek ve boşlukları doldurmak için tasarlanmış programlar kullanıyor ancak izinsiz olarak tamamen futbola betitbet giriş odaklanıyor. Visca beklenenden çok daha güçlü olmalı. Fenerbahçe, Dünya Kupası'na sadece 2 oyuncu çıkardı. Ekvador ile Enner Valencia; Michy Batshuayi, Belçika ile Giants turnuvasında. Valencia, kupa mücadelesinin ilk gününü kutladı. Tecrübeli oyuncu, Ekvador'un Katar'ı 2-0 yendiği maçta 2 gol kaydetti.

Batshuayi önceki gün sahne aldı. 28 yaşındaki forvet, Lukaku'nun sakatlığı nedeniyle Kanada karşısında ilk 11'e dahil edildi. 44. dakikada Alderweireld uzun bir pas attı ve Batshuayi savunma hattının arkasına tutunarak kaleci Borjan'ı kovaladı. Yıldız futbolcunun tek puanı Belçika'yı Dünya Kupası'nın favorileri arasına sokarak Dünya Kupası'na üç puanla başladı. En çok gol atan takım Forvetin performansına bakıldığında Fenerbahçe, sadece 2 oyuncu göndermesine rağmen bu Dünya Kupası'nın güçlü takımlarından biri oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.