Trabzonspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor!

Trabzonspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor!

Trabzonspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor!

 

Ali Ağaoğlu yönetiminde sezonu iyi bir şekilde kapatan Trabzonspor camiası yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Yeni transferlerin iddialı oluşu ile birlikte takıma gelen hareketlilik ekibi ayakta tutuyor. Ayak ve kol çalışmalarının son sürat devam etmesi dahilinde Mehmet Ali Yılmaz tesislerinin canlılık kazanması kaçınılmaz. Erce Kardeşler, Abdülkadir Parmak ve başkaca futbolcuların da dahil olduğu yeni sezon antrenmanı futbolcuların görüşleri dahilinde sonlandırıldı. trbet

Sezona bomba bir giriş yapıp güzel bir sezon gerçekleştirmek istediklerini dile getiren başarılı futbolcular bu sezonda daha çok çalışmaları gerektiğinin de altını çizdi. Yeni transferler konusunda iddialı bir ekip olacaklarını hisseden Ali Ağaoğlu ise takımına olan güveni her röportajda dile getiriyor. İlerleyen günlerde de devam edecek olan yeni sezon çalışmalarında da tekrar bir röportaj bekleniyor. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir giriş yapan bordo mavili ekip, ilk kadrosuna çoğu futbolcu olmadan çıktı. Kadro eksikliği konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan Trabzonspor camiası ilerleyen günlerde yeni transferleri renklerine bağlamayı sürdürecek.

Hızlı bir yeni sezon hazırlığına başladıklarını dile getiren bordo mavili ekip sezonu başarılı bir şekilde kapatmayı planladıklarını vurguladı. Transfer ettikleri yeni futbolcular ile ilerleyen günlerde kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçmeleri beklenen ekibin daha sonraki aylarda yapacakları antrenman çalışmalarına yeni transferleri de dahil edecekleri bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.