Trabzonspor Son Haftalarda Çıkışını Sürdürüyor

Trabzonspor Son Haftalarda Çıkışını Sürdürüyor

Trabzonspor Son Haftalarda Çıkışını Sürdürüyor

 

Karadeniz'in Fırtınası Bordo-mavili takım son haftalardaki aldığı galibiyetlerle zirve yarışına ortak olmaktadır. Nerdeyse hem içeride hem dışarıda oynadığı bütün takımları yenmeyi başardı. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor aldığı galibiyetlerle zirveye çıkmaya başladı. Süper Ligi'n 25. haftasında sahasında Gaziantep Futbol Kulübünü ağırlamıştı. Gaziantep maçını da kazanarak galibiyet sayısını 6 maça çıkararak zirveye gözünü dikti.

Trabzonspor-Gaziantep FK Maçı Hakkında

Abdullah Avcı'nın yönetimindeki Trabzonspor 25. haftasında karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübünü Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas'ın gölü ile maçı 1-0 skorla kazanarak 3 puanı kendi hanesine yazdırdı. Bu maçla Trabzonspor taraftarlarının yüzü gülmeye ve Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas'la ilgili yerel basında epeyce haberler çıktı. 

Trabzonspor ve Abdullah Avcı

Abdullah Avcı'nın bordo-mavili takımın başında sahaya çıkması ile Trabzonspor yükseliş geçerek zirve takibini sürdürmeye devam etti. Abdullah Avcı'nın oyuncularına saha kenarında verdiği taktiklerle maçlarda etkili olmaktadır. Süper Ligi'n 25. haftasında oynadığı maçta teknik direktör Abdullah Avcı savaşarak kazandıklarını dile getirdi. Aynı zamanda teknik direktör Abdullah Avcı'nın hakem ve VAR odasının maçı hatasız bir şekilde yönettiğini dile getirdi. Bu sene dört 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.