Trabzonspor hedefi belirledi!

Trabzonspor hedefi belirledi!

Maçtan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Bu anı tekrar tekrar izledim. Kollarımı iki yana açıp kabine doğru koştum. Muhtemelen kariyerimin en mutlu anı.

Maçtan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Bu anı tekrar tekrar izledim. Kollarımı iki yana açıp kabine doğru koştum. Muhtemelen kariyerimin en mutlu anı. Milyarlarca insan tarafından izlenen şenlikler çok büyüktü. Trabzonspor halkı bize kelimelerle tarif edilemeyecek duygular yaşattı. Hiçbirini unutmayacağım.

Uke hala Trabzonspor'da mı kalıyor? Bir buçuk yıl oynarsın, şampiyonluklar kazanırsın, kupayı kaldırırsın. Berat'ı yeniden bordo maviler içinde görebilir miyiz?" Trabzonspor'daki görevimi yerine getirdiğimi düşündüğüm için ayrıldım. Bu şekilde bir Trabzonspor efsanesi olmaya hiç niyetim yoktu. Annem de Trabzonsporlu ve benim de orada çok celticbet zamanım var. Zaman geçse bile bir sürü arkadaşım ve ailem var. geçer, beni ancak Trabzonlular ve yandaşları hatırlasın, çok şükür onu buldum. Şampiyon  olduk, 3 kupa kazandık. Bence denemeliyim. O 1,5 yılın her anı dolu dolu ve unutulmazdı. Çok güzel zaman geçirdik.

"Öncelikle çok sağlam, karakterli ve bilgili bir insan. Futbolun ve futbolcuların dilinden anlayan bir hoca. Hepimiz öyle değiliz. Onu özel kılan şeylerden biri de bu. Ayrıca çok samimi bir ekibe sahip. Oyuncularla iletişimi inanılmaz. Bir antrenör bir röportajda veya taktik antrenman sırasında bir şey gösterdiğinde, bu kesinlikle maçlarda olur. Oldukça iyi bir taktikçi. Oyuncu, öğretmenin gösterdiğini almaya çalışırsa, başarı garanti edilir. Hoca soyunma odasında konuşurken 1 değil 5 veriyorsunuz.

Bu şampiyonluktan sonra Trabzonspor hakkında celticbet giriş ne düşünüyorsunuz? Şampiyonluğun favorisi kim? Ciddi bir eğitim süreci geçirdik ve geçirdik. Takım reform yapıyor. Edin dönecek, Bruno dönecek ve inşallah Dorukhan döndüğünde kaldığı yerden devam edecek. Trabzonspor'un bütün maçlarını izlerim. Bu sefer dört büyük takım oyunda. Birbirlerine karşı oynayacakları maçlar belirleyecek. Trabzonspor'un aradan sonra Fenerbahçe maçı var. Kazanırsa tekrar liderlik edebilir. Fenerbahçe ile son maçım bir ara maçıydı ve muhtemelen yine olacak.

Çerçeve çok değişti. Cornelius gitti, Nwakaeme gitti, sen gittin Bu takımı tutmak daha mı iyi olur? "Taze kan her zaman iyidir. Sadece biraz sabır gerekiyor. Aslında profesör işini de biliyordu. Öğretmen kabul ederse, kesinlikle bir şeyler biliyor demektir. Dürüst olmak gerekirse, bunun kötü olduğunu söyleyemem.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.