Topbaş, Umre'de herkese dua edecek

Topbaş, Umre'de herkese dua edecek

İstanbul BB Başkanı Topbaş, Dünya Bankası Türkiye Direktörü Ulrich Zachau'yu kabulünün ardından gazetecilerin, umre ziyaretine ilişkin sorularını yanıtladı

Yarın saat 16.00'da gidip, hafta sonu döneceğini belirten Topbaş, bu nedenle Ramazan ayını orada karşılayacağını belirtti.

Topbaş, “tüm İslam aleminin ve İstanbulluların Ramazan-ı şerifini tebrik ettiğini” belirterek, “Paylaşmanın, özverinin güzelliğini yansıtacağı bir ay olmasını, herkese mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

“17 EYLÜL'DE TRAFİĞİ AKOM'DAN İZLEYECEĞİM”

Kadir Topbaş, 17 Eylül Pazartesi günü trafiği AKOM'da takip edeceğini de ifade ederek, şunları kaydetti:

“İnanıyorum ki sürücülerimiz, kent içinde yaşayanlar, öğrencilere daha saygılı olacaklardır. Geçen yılki başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Aldığımız önlemlerle, İstanbulluların da mecbur kalmadıkça trafiği kullanmama düşünceleriyle inşallah bu güzelliği birlikte yaşarız. Pazartesi, AKOM'dan uydu fotoğrafları, helikopter ve kameralarla trafiği takip edeceğiz. Problem çıkan noktalara acil müdahaleler yapılacak. İnşallah bir problem çıkmaz.”

“HERKESE DUA EDECEĞİM”

Topbaş, sadece kendilerini düşünmediklerini, umrede herkese, tüm insanlara dua edeceklerini söyledi.

Bir gazetecinin, “Pazartesi günü İstanbul trafiğinin iyi olması için de dua edecek misiniz?” şeklindeki sorusu üzerine de Topbaş, “Kesinlikle. Herkesin mutlu olması, tüm insanların mutlu olması için, güzelliklerle dolu olması için herkese dua edeceğim. Ülkeme, ulusuma, milletime güzellikler getirmesi için dua edeceğim” diye konuştu.

AA


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.