TOKİ taksitle Meclis lojmanı satacak

TOKİ taksitle Meclis lojmanı satacak

Yüzde 40'a varan indirimin yanı sıra peşinat bedeli yüzde 15'e düşürüldü

Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'ye ait Türkiye genelinde 730 işyeri ve 46 konut açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor. Yüzde 40'a varan indirim yapılmasının yanı sıra daha önce yüzde 25 olan peşinat bedeli yüzde 15'e düşürüldü.  
 
 
Satış işlemleri, 29 Mayıs'ta Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştiriliyor. Türkiye'nin genelinde gerçekleşecek olan yüzde 40 indirimli işyeri ve konut satışına büyük talep bekleniyor. İstanbul Ataköy'de daire, Bahçeşehir'de dubleks mesken, tripleks villa, Gaziosmanpaşa'daki iş yerleri. Ankara'da Meclis lojmanlarında 5 daire ve işyerleri taksitli olarak satışa sunuluyor. Toplam 730 işyeri ve 46 konut açık artırma yöntemiyle satılıyor.

TAKSİTLİ SATIŞLAR DA VAR

Bakırköy'deki konut için yüzde 30 peşinata 60 ay vade süresi uygulanıyor. İstanbul Bahçeşehir'deki konut ve villa için yüzde 25 peşinata 120 ay vadeli, Adıyaman Merkez Esentepe, Ankara Eryaman 6. Etap 1. Kısım, Ankara Şereflikoçhisar, Balıkesir Manyas 2. Etap, Bitlis Tatvan, Bursa Nilüfer Kayapa, Diyarbakır Bismil, Elazığ Merkez Sürsürü 2. Bölge, Elazığ Palu, Gümüşhane Kelkit, Gümüşhane Şiran, Kars Merkez, Konya Beyşehir, Konya Merkez Selçuklu 3. Bölge, Kütahya Merkez, Samsun Merkez Atakent ve Siirt Merkez Bostancık'taki işyerleri için yüzde 15 peşin 84 ay vadeli, diğer iş yerleri için de yüzde 25'i peşin 84 ay vadeli olarak satışa sunuluyor. Meskenler için ise satışlar yüzde 25 peşin 120 ay vadeli olarak yapılacak.

MECLİS LOJMANLARI DA TAKSİTLE

Ankara Çankaya'daki Meclis Lojmanlarında ise yüzde 25 peşinat oranı için 48 ay vade süresi, yüzde 35 peşinat için 60 ay vade süresi uygulanıyor ve yüzde 5 oranında indirim yapılıyor. Yüzde 45 peşinat için ise 72 ay vade süresi ve yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor. Peşin ödeme durumunda indirim oranı yüzde 22'ye yükseliyor.

AÇIK ARTIRMA NAKLEN YAPILACAK

Açık artırmalar İstanbul Yenibosna'da bulunan Eskidji Merkez binasından naklen canlı bağlantıyla Ankara Bilkent Toki Salonu, ses bağlantılı İzmir Alsancak Eskidji Bölge Ortaklığı ve Adana Seyhan Mavi Sürmeli Oteli'nde eş zamanlı olarak 29/05/2008 perşembe günü saat 15:00'de yapılacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.