Tesettür Giyimde Tozlu Farklı

Tesettür Giyimde Tozlu Farklı

Tesettür giyimde farklı tasarımları bir arada bulabileceğiniz adreslerden biri olan Tozlu,

Tesettür giyimde farklı tasarımları bir arada bulabileceğiniz adreslerden biri olan Tozlu, özellikle modern tesettür giyim tasarımları ile dikkat çekerek kapalı bayanların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Online alışveriş imkanı ile beğendiğiniz, kendinize yakışabileceğini düşündüğünüz kıyafetleri hızlı ve sorunsuz bir şekilde evinize gönderen tozlu aynı zamanda birçok online alışveriş markasından farklı olarak ürünlerinin kalitesine de üst düzey bir önem gösteriyor.

Özellikle tesettür giyimde kalitesiz kumaşların kombinleri ne kadar değiştirdiğini göz önünde bulundurursak, Tozlu he hem kumaş kalitesi hem de muntazam kalıplara ve düzgün bir dikime sahip tesettür giyim modelleri ile dikkat çeken online alışveriş markalarından biri olarak karşımıza çıkmakta.

Tozlu Tesettür Tunik Koleksiyonu

Tozlunun en dikkat çeken koleksiyonları arasında tunik modelleri yer almakta. Tesettür tunik modelleri, kapalı bayanların günlük kullanım için birinci tercihleri arasında yer almakta. Kış aylarında kabanınızın içinde tercih edebileceğiniz bu modeller, hem yaz ayları hem de sonbahar ve ilkbahar ayları için son derece kullanışlı mevsimlik tercihler olmakta.

Tozlu tunik koleksiyonunda, renkli ve spor tunik tasarımlarına rastlayabilirsiniz. Kareli gömlek kumaşlarından tasarlanmış olan tunikler ise özellikle genç kızların tercihleri arasında yer alıyor. Tunik modellerini kumaş ya da kot pantolon ile kullanabilmeniz mümkün ve tozlu tesettür pantolon koleksiyonunda, hırkaları, yelekleri, tunikleri ve pançoları uyumlu bir şekilde giyilebilecek birçok renk ve kesimde pantolonları da koleksiyonunda bulundurmakta. 

Tozlu Tesettür Pardösü Modelleri

Tozlu tesettür pardesü modellerinin oldukça modern bir çizgi ile tasarlanmış olduğunu görebiliyoruz. Bu modellerin özellikle ön kısımlarında yer alan detayların, pardesülerin şıklığına şıklık kattığını söyleyebiliriz.

Tozlu bu yılki koleksiyonunda iki farklı kumaşın kullanılması ile tasarlanmış olan pardösüleri de kullanmış. Kolları deri ve diğer kısımları gri ya da kahverengi kaşe olan pardesüler bu yılın en çok tercih edilen modelleri arasında yer alıyor.

Buna ek olarak süet pardesüler de en çok dikkat çeken modeller arasında yer almakta. Tozlu pardösülerinde farklı renkler tercih etmiş ancak kış mevsiminin ağırlığına uygun olan bu renkler şık görümünüzü bozmayacak kadar yerinde olmuş. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.