Temsilcimiz Anadolu Efes, "Barcelona"yı Devirdi!

Temsilcimiz Anadolu Efes, "Barcelona"yı Devirdi!

Temsilcimiz Anadolu Efes, "Barcelona"yı Devirdi!

 

THY EuroLeague 16. hafta maçında iddaa  Türk temsilcimiz Anadolu Efes, kendi evinde karşılaştığı İspanyol kulübü Barcelona'yı iddaa  86-79 mağlup etti. Temsilcimizin oyun kurucu pozisyonunda oynayan Shane Larkin 23 Sayı, 7 Ribaund ve 8 Asistlik performansıyla galibiyetin başlıca mimarlarından oldu. Bu sonuçla birlikte temsilcimiz, Avrupa Ligi organizasyonunda 3 maç sonra kazanmış oldu ve turnuvadaki 8. galibiyetini aldı. Üst üste ikinci maçında yenilgi alan Barcelona ise bu sezonki 5. yenilgisini aldı. canlı iddaa siteleri

Maçta Neler Oldu

Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan İspanyol ekibi Barcelona, gerek boyalı bölgeden gerek 3 sayı cizgisinden bulduğu isabetli basketlerle maçın ilk iddaa  2 dakikasını 7-0 önde götürdü. Savunmasını sertleştiren ve rakibin attığı sayıları yavaşlatan temsilcimiz Anadolu Efes, bulduğu peş peşe basketler ile maçın 6. dakikasında skorda öne geçti.

İkinci çeyrekte Simon'un isabet bulduğu 11 sayı ile etkili bir hücum performansı sağladı. Diğer yandan, Smits ile 3 sayı çizgisinin gerisinden kritik sayılar bulan İspanyol ekibi, son bolümdeki isabetleriyle soyunma odasına 43-43 gidebildi.

Üçüncü çeyreği çok yavaş başlayan maçta, iki takımda çok sayı bulamadı ve dördüncü çeyreğe Anadolu Efes 68-54 önde başladı.

Son çeyreği büyük bir heycanla geçen maçta Barcelona, Calathes'in üst üste bulduğu basketlerle 40. dakikada farkı 4 sayılara kadar düşürdü. Son bölümde temsilcimizden Micic ve Larkin buldukları basketlerle takımlarını 86-79 öne geçirdi. Anadolu Efes karşılaşmadan 86-79 kazanarak ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.