TEMİZ BİR ŞİŞLİ HAYAL EDİYORUZ

TEMİZ BİR ŞİŞLİ HAYAL EDİYORUZ

Erol KayaŞişli Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi

1967 Şiran Evren doğumlu. İlkokul ve ortaokulu Şiran’da, liseyi Kuştepe Lisesi’nde okudu. 1991 yılında evlendi. 3 çocuk babası. İnşaat ve turizm işiyle uğraşıyor. Siyasete Refah Partisi’nde başladı. Refah Partisi’nde 2 dönem yönetim kurulu üyeliği, Fazilet Partisi’nde kurucu yönetim kurulu üyeliği yaptı. AK Parti Kuruluş süresinde Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte görev aldı. 2 dönem başkan yardımcılığı yaptı. 2009 yerel seçimlerinde meclis üyeliğine adaylığını koydu.

Üye olduğunuz sivil toplum kuruluşları:
İstanbul Gümüşhane Derneği, ASKON Derneği üyeliği, Mecidiyeköy Spor Kulübü yöneticiliği yaptı.

Seçimler sonrasında Şişli halkının daha huzurlu ve refah içerisinde yaşaması amacıyla hangi kararların alınmasında etkili olduğunuzu, hangi sorunlara çözüm bulduğunuzu anlatır mısınız?

Şişli için olumlu gördüğümüz bütün projelerde yer alıyoruz. Bütçe ve Planlama Komisyonu’nda, Belediye başkanımızın okullar ile ilgili yapmak istediklerine destek olduk. Önerilerimiz de oldu. En büyük sorun otopark ve yeşil alanlar. Önergeyle, vatandaşların imar durumlarını ve ihaleleri öğrenmeleri için hizmet verilmesini istedik. Bununla ilgili önerge verdik. Artık alabiliyorlar. Mecidiyeköy’de hala bir kısım yerimiz tarla vasfında. Mecidiyeköy Lisesi’nin karşı tarafında, büyük alanın parselasyonu yapılmadı. Yakışmadığı için önergede bulunduk. Vatandaşların talepler doğrultusunda, mümkün olduğu kadar yardımcı oluyoruz.

Meclis üyesi olarak bundan sonra ki dönemde neler yapacaksınız?
Yeşil alanların toplumun kullanılabilmesi için, parkların yapılması için çalışmalara devam edeceğiz. Temiz bir Şişli hayal ediyoruz. Yoğun olmamak şartıyla, otopark yapılmasını temenni ediyoruz. Araçları koyacak yer bulamıyorlar. Projelerde otopark gösteriliyordu ama yapmıyorlardı. Binaların altlarının mümkün olduğu kadar otopark olmasını istiyoruz. Başkanın, Ali Sami Yen’in olduğu yer ile ilgili seçim beyanı vardı. Planlarında o yönde çıkmasını hayal ediyoruz. Yeni yapılacak projede yeşil alanı bol bir çalışma istiyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.