Teknik Direktörü Arsene Wenger

Teknik Direktörü Arsene Wenger

Ülkesinin Dünya Kupası'na önde başladığına inandığını söyledi. "Uluslararası olarak, şu anda her şeyin istikrarlı olduğunu düşünüyorum çünkü o yarı finalde ve Brezilya 'çok güçlü bir takımla' geri dönüyor gibi görünüyor.

 

Ülkesinin Dünya Kupası'na önde başladığına inandığını söyledi. "Uluslararası olarak, şu anda her şeyin istikrarlı olduğunu düşünüyorum çünkü o yarı finalde ve Brezilya 'çok güçlü bir takımla' geri dönüyor gibi görünüyor. Genel olarak, Arjantin'in Messi'nin son performansı nedeniyle özellikle önemli olacağını söyleyebilirim. Arsene Wenger, Danimarka'dan bir sürpriz beklediğini belirterek, "Tchouameni gibi bir oyuncu Dünya Kupası'nda gelecek vaat eden ve önemli bir oyuncu olabilir. Danimarka şaşırtıcı bir takım olabilir Şu anda ülkeler liginde Fransa'yı iki kez yenerek güçlü oldukları için, onlar daha da güçlüler." Avrupa'da iyi gidiyor ve Eriksen'in kilit oyunculardan biri haline geldiğini görmek futbol için harika olabilir. Şahsen ben onun Dünya Kupası'nın en önemli oyuncularından biri olmasını istiyorum.  Ülkesi Brezilya'yı şampiyonluğun favorisi olarak gören Kaka, “Dünya Kupası diğer müsabakalardan tamamen farklı bir müsabaka. Şampiyonlar Ligi ve diğer her şey bile. Dünya Kupası'nda üzerinizdeki baskı diğer müsabakalardan forvetbet tamamen farklı. Dolayısıyla bu genç oyuncuların baskıyı nasıl kaldıracağını bilmiyoruz. Bu iyi çünkü bu meydan okuma tüm ülkeler için geçerli. Bence Brezilya favorilerden biri ve Dünya Kupası'nı kazanmaya hazır. Brezilya'daki pek çok oyuncu Dünya Kupası oynamanın, Dünya Kupası kaybetmenin ve Dünya Kupası kazanmanın ne demek olduğunu zaten biliyor" dedi.

Tarzının bazı şeyleri değiştirebileceğini söyleyerek, "Grup aşamasında Brezilya'yı yenen Sırbistan,  bu Dünya Kupası'nın sürprizi olabilir. Oynama şekillerinden değil, takım olduklarından ve diğer faktörlerden dolayı böyle düşünüyorum. "Altı maç var, aslında İngiltere diyebilirim. Son haftalarda ve  aylarda o kadar iyi değildik, bu yüzden  nasıl başlayacağımız forvetbet giriş konusunda biraz endişeliyim. Dört veya beş takım kupalar kazanabilir ve oradayken her zaman bir sürpriz takımınız olur. Umarım İngiltere o sürpriz takım olabilir." Terry, Phil Foden'dan bir sürpriz beklediğini söyledi: "Phil Foden olabileceğini düşünüyorum. Onun en iyi oyuncu olduğunu ve  çok saygı gördüğünü biliyorum. Bu onun için büyük bir anlaşma olabilir. Öte yandan Hollandalı futbolcuların kendisine bir  sürpriz yapmasını umduğunu vurgulayan Gullit, "Hollandalı oyuncuların sürpriz  olmasını gerçekten umuyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.