Teknik Direktör Okan Buruk oyuncularıyla bir araya geldi

Teknik Direktör Okan Buruk oyuncularıyla bir araya geldi

Teknik Direktör Okan Buruk oyuncularıyla bir araya geldi

 

Teknik Direktör Okan Buruk, Süper Lig'de liderliğini sürdüren ve hazırlık maçlarında iyi performans gösteren Sarı-Kırmızılı takımlarda oyuncularıyla bir araya geldi. Galatasaray'ın teknik başkanı önemli mesajlar verdi ve transfer döneminde takıma katılan Nicolo Zaniolo, transferin ardından İtalyanları şaşırttı. Roma'daki sorunlar nedeniyle Boots'tan ayrılan İtalyan yıldız, kariyerine sarı-kırmızılılarla parlak bir başlangıç yaptı. Daha sonra iki hazırlık maçında oyuna dâhil olan genç futbolcu kısa sürede fark yarattı. Alanyaspor maçının son anlarında oyuna giren 23 yaşındaki futbolcu, takımının son golünü uzatmalarda kaydetti. Önceki gün İstanbulspor maçının ikinci yarısında forma giyen Zaniolo, karşılaşmayı bir gol bir golle tamamladı. Toplamda 55 dakika forma giyen Zaniolo, 2 gol ve 1 asistle kalitesini gösterdi. Hayranlarıyla bütünleşti... 1xbet güncel giriş

 Öte yandan genç yıldızın performansı İtalyanların dikkatini çekti. Ülkenin önde gelen gazetelerinden Corriere dello Sport, Zaniolo'nun artık üzgün olmadığını yazdı. Ayrıca haberlerde genç oyuncunun hayranlarıyla bütünleştiği ve büyük bir uyum içinde olduğu aktarıldı. Zaniolo: "Coşkuluydu. Golf partilerinde takım arkadaşları ona katıldı ve hemen onu kucakladılar."

Bir diğer ünlü İtalyan gazetesi La Gazetta dello Sport da Zaniolo hakkında konuşarak 23 yaşındaki yıldızı "Yeniden Doğuş" olarak nitelendirdi.

 Geçişler kolayca uyum sağlar. Gençlerbirlik ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, Pendikspor'u 3-1, Alanyaspor'u 4-2 ve İstanbulspor'u 6-0 yenmeyi başardı. Bu dönemde takımının gelişiminden oldukça memnun olan Buruk, yeni transfere uyum sağlamanın kolay olmasından dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti. Ligin başka yerlerinde şampiyonluk yolunda kritik oyunlar oynayan 49 yaşındaki teknik direktör, çalışmaların devam etmesi gerektiğinde ısrar etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.