Tekin: "Şişli'de önceden iki rakip liste çıkardı, şimdi ise kendi aralarında rakip liste çıkıyor'

Tekin: "Şişli'de önceden iki rakip liste çıkardı, şimdi ise kendi aralarında rakip liste çıkıyor'

Mehmet Tekin, 'Şişli'de önceden CHP mahalle delege seçimlerinde iki rakip liste çıkardı. Şimdilerde ise kendi aralarında rakip liste çıkar oldu' dedi.

TEKİN'İN TESPİTLERİ YİNE ÇOK KONUŞULACAK

Şişli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin, köşesindeki yaptığı yazı ile yine çok konuşulacak tespitlerde bulundu.

Şişli'de CHP'nin mahalle delege seçimlerinde, biri kırmızı, bir  beyaz ve biri de yeşil liste olmak üzere 3 farklı liste yarışıyor. Bu renkler ve listeler için tuhaf bir durum yok. Bu listeler kendilerini farklı olduğunu iddia ederek liste çıkarttıklarını ifade ediyorlar. Üstelikte bu farklı renklerin liste çıkartmadıkları mahalleler de oluyor. 

Ama kendilerini Kırmızı Liste olarak görenlerin, 2 mahallede de rakipleri liste çıkarmazken, kendi aralarında rakip olarak liste çıkarmaları dikkat çekti.  

ESKİŞEHİR MAHALLESİ'NDE KIRMIZI LİSTE KENDİ ARASINDA RAKİP OLDU

Eskişehir Mahallesi'nde iki liste seçime girdi. İki liste de kendilerini kırmızıcı olarak konumlandırmışlardı. Bir liste kırmızı olarak seçime girerken, bir diğeri de çerçeveli kırmızı liste olarak çıktı.

Kırmızı Liste olarak Levent Şavkın liste çıkarttı. Murat Yiğit'te çerçeveli kırmızı liste olarakta birbirlerine rakip olarak liste çıkartılar. 

KAPTANPAŞA MAHALLESİ'NDE DE KIRMIZI LİSTE KENDİ ARASINDA RAKİP OLDU 

Eskişehir Mahallesi'nden sonra, Kaptanpaşa Mahallesi'nde de, kendilerini kırmızıcı olarak adlandıran Ekrem Türkmen ile Ayşegül Çelebi birilerinin karşısına rakip olarak yarışa girdiler. 

Şişli'de yaşanan bu olaylardın daha önceden örneklerine az rastlanır bir durum olması, Mehmet Tekin'in köşe yazına konu oldu. 

İŞTE MEHMET TEKİN'İN KÖŞE YAZISI 

mehmet-tekin7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.