Tekin: 'Muammer Keskin'in başarısız olması isteniyor'

Tekin: 'Muammer Keskin'in başarısız olması isteniyor'

Şişli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin; Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in yakın ekibi ve bir takım çevreler tarafından başarısızlığa ve yalnızlığa itilmek istendiğini iddia etti.

"CUMHURİYET KUTLAMALARI MUHTEŞEMDİ"

Mehmet Tekin, Şişli Gazetesi'ndeki köşesinde, Şişli Belediyesi Kültür ve Medya Müdürü Elçin Önder'in organize ettiği muhteşem Cumhuriyet Kutlamalarını kaleme aldı. 

Tekin; Şişli Belediyesi'ne atanma haberini yaptığı sosyal medya hesabında Elçin Önder'in başarılı olacağını yazmıştı. Bu muhteşem organizasyonla da doğru bir haber yaptığının ispatı olduğunu ifade etti.

ORGANİZASYONLARDA KESKİN'İN PİARI YETERİNCE YAPILMADI

Tekin; Şişli'de 4 gün 4 gece yapılan muhteşem Cumhuriyet Kutlamaları ile ilgili yapılan organizasyonları başarılı bulurken, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in organizasyonlar kadar başarılı bir şekilde anlatılamadığını yazdı.

Tekin, köşesinde çarpıcı tespitler yaparak önemli iddialarda bulundu; 

"KESKİN'İN BAŞARILI OLACAĞINA İNANMAMIŞLARDI"

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkan aday adayı olduğu süreçten, belediye başkanı olana kadar ki süreçte, Şişli tarihinde bir devri silerek, Şişli Belediye Başkanı oldu.

Muammer Keskin'in aday adayı olduğu süreçte birileri cesaret edip aday adayı dahi olamamışlardı. Keskin'in bu kadar başarılı olacabileceğine de inanmıyorlardı.

"MUAMMER KESKİN'İN BAŞARISIZ OLMASI İSTENİYOR" 

Muammer Keskin bu kadar başarıyı elde edince, bu sefer aday adayı dahi olamayanlar Muammer Keskin'i başarısız gösterme, itibarsızlaştırma ve yalnızlaştırarak cezalandırmaya çalışıyorlar.

Bu kadar zorlukları aşarak bu günlere gelen Muammer Keskin'in hak ettiği başarıyı, huzuru ve mutluluğu bir türlü bulamamasının arkasında bunların yattığını biliyorum.

"KESKİN YALNIZLAŞTIRILMAK İSTENİYOR"

Muammer Keskin’e yakınmış gibi görünüp birtakım hesaplar yaparak, Muammer Keskin’i yalnızlaştırmaya çalışanlara da bir çift sözüm olsun diyen Tekin; 

Şişli size dar gelir… diyerek yazısına son verdi.

İŞTE MEHMET TEKİN'İN KÖŞE YAZISI

mehmet-tekinden-elcin-onder-muammer-keskin-tavsiyesi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.