Tecrübeli teknik direktör düzenlediği basın toplantısında

Tecrübeli teknik direktör düzenlediği basın toplantısında

Takımın performansını artırmak istediklerini söyledi. Tecrübeli teknik direktör, bazı oyuncularının performansından memnun olmadığını ve bu sorunu Antalya kampında çözmeye çalışacaklarını söyledi.

Takımın performansını artırmak istediklerini söyledi. Tecrübeli teknik direktör, bazı oyuncularının performansından memnun olmadığını ve bu sorunu Antalya kampında çözmeye çalışacaklarını söyledi. Dünya Kupası nedeniyle İstanbulspor ile ilk kez karşılaşan Beşiktaş, deplasmanda 4-0 kazandı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller 23. dakikada Redmond, 46. dakikada  Cenk Tosun'un penaltısı, 48. dakikada Kerem Atakan Kesgin ve 51. dakikada Dele Alli oldu. Siyah Beyazlılar ikinci maçında  Fatih Karagümlük ile karşı karşıya geldi. Mücadelem Kerem Atakan Kesgin ve Colin Kazım'ın paylaştığı gollerle 1-1 sona erdi.

CHARLEROI ANTALYA'DAN REKABETÇİLER

Siyah beyazlı ekip ilk özel maçını Antalya'da oynadı. Beşiktaş, Charleroi'yi Jackson Muleka ve Tayipta Hasanucci'nin golleriyle  2-1 mağlup etti. Belçika'nın betsvia tek golü Amir Hussein Husseinzad'dan geldi.

REDMOND İLE ÖZEL RÖPORTAJ

Beşiktaş, Dünya Kupası tatili için Antalya'nın Serik ilçesindeki Belek Turizm Merkezi'nde kamp kurarak sabah  hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Şenol Güneş yönetiminde  koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas idmanlarıyla devam etti. Üç takım da tek pas ve  top kapma çalışmasının ardından maç çift golle başladı. Çift top taktik karşılaşmasının 3 gruba ayrılmasının ardından idman sona erdi. Antrenör Şen Güneş'in maçın sonunda Nathan Redmond'a yaptığı özel konuşma dikkat çekti.

Öte yandan, antrenmana Beşiktaş Başkanı Ahmed Nur Chebi, Başkan Yardımcısı Emre Kokadağ ve Sportif Direktör Jayhong Kazanzi de katıldı. Dün milli takımdan  dönen Atiba Hutchinson, betsvia giriş antrenmanın tamamına katıldı; Gribe yakalanan Emrekan, Masuaku tarafından tedavi altına alınan Gezar ve Joseph idmana katılmadı.

WEGHORST GÜNEŞİ AÇIKLIYOR

Antrenman sonunda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Şenol Güneş ile fotoğraf çektirirken; basın mensuplarının sorularını esprili bir şekilde yanıtlıyorlar. Hollanda ile oynadığı maçta Arjantin'e attığı 2 golle yıldızlaşan Şenol Güneş, Dünya Kupası'nı şöyle özetledi: "Weghorst iyi bir oyuncu. Penaltılarda herkes aynı sürprizi yaşıyor. çünkü yanılmışım. "Brezilya'nın final oynamasını bekliyordum ama olmadı. ” Antrenmanlara devam edecek olan Beşiktaş, yarın saat 16.00'da antrenman yapacak ve siyah beyazlı ekip, kamp hazırlık maçının ikinci maçını kamp otel sahasında Westeros ile oynayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.