Taşdelen, lüks makam aracını satarken, Keskin lüks araç hakkım dedi!

Taşdelen, lüks makam aracını satarken, Keskin lüks araç hakkım dedi!

Ankara’nın en lüks ilçelerinden olan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ‘Halkın parası Halka gitsin’ diye son model lüks makam aracını satarken, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ‘Lüks araca binmek hakkım’ dedi.

İKİ ÖNEMLİ BELEDİYE BAŞKANININ ZİHNİYET FARKI

Ankara’nın en lüks ilçelerinden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, mülkiyeti belediyeye ait olan son model lüks aracı ‘Halkın malı halka gitsin’ diye satılığa çıkartırken, İstanbul’un en lüks semtlerinden Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ‘Lüks makam aracına binmek hakkım’ diyerek son model iki adet makam aracı kiraladı.

“EKONOMİ ZOR DURUMDA KAMU TASARRUF ETMELİ”

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Türkiye'de ekonominin zor durumda olduğuna dikkat çekerek, kamunun tasarruf etmesini istediğini, bu nedenle makam aracını kullanmayı bıraktığını duyurdu.

Taşdelen, aracın işlemleri tamamlanınca da satışa çıkarılacağını belirterek, Halkın parası halka gitsin dedi.

TAŞDELEN: “KAMU GÖREVLİSİ OLARAK ÖRNEK OLMAYIZ”

Taşdelen, bu sergilediği bu tutuma gerekçe olarak ise, Türkiye'de ekonominin kötü durumda olduğunu vurgulayarak, "Bir kamu görevlisi olarak, kamunun tasarruf etmesi ve örnek olması gerektiğine inanıyorum" dedi.

TAŞDELEN: “HALKIN PARASI HALKA GİTSİN”

Taşdelen: "Ekonomisi bu denli kötü olan bir ülkede, bir kamu görevlisi olarak, kamunun tasarruf etmesi ve örnek olması gerektiğine inanıyorum. Bu amaçla Audi marka makam arabasını kullanmayı bıraktım; aracı işlemler tamamlanınca da satışa çıkarıyoruz. Halkın parası halka gitsin" dedi.

alper-tasdelen-makam-aracini-satti.jpeg

Alper Taşdelen’in sergilediği tutum ile, lüks makam aracı kullanmayacağı sözüne rağmen tam tersini yapan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in tam tersini yapması tepkilere neden oldu.

BİSİKLETLE GİDECEĞİM SÖZÜ VERMİŞ,

AMA İKİ ADET LÜKS MAKA ARACI KİRALAMIŞTI

Yerel seçimlerde aday iken Şişli Belediye Başkanı olduğunda belediyeye lüks makam araçlarıyla değil bisikletle gideceğini taahhüt eden Muammer Keskin, başkan olduktan sonra da iki adet birden lüks makam aracı kiralamıştı.

KESKİN’İN KONUŞTUĞU İLE YAPTIKLARI FARKLI

Muammer Keskin, Şişli Halkı’na lüks araca binmeyeceğini sözü vermişti. Keskin, verdiği sözü tutması bir yana iki lüks araç birden kiralaması, konuştuğu ile yaptıkları arasındaki tezatlığı ortaya koymuş oldu.

KESKİN: “LÜKS ARACA BİNMEK HAKKIM”

Muammer Keskin, lüks araca binmeyeceğinin sözünü vermiştiniz, neden sözünüzü tutmayıp lüks araç kiraladınız sorularına ise dikkat çeken cevaplar verdi.

Keskin eleştiri yapanlara, ‘Ben Şişli’nin belediye başkanıyım. Lüks araca binmek hakkım diye cevap veriyor.

Keskin, diğer ikinci lüks makam aracı kiralama nedeni olarak ta; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener İstanbul’a geldiğinde makam araçlarına ihtiyaç oluyor açıklamasını yapıyor.

Keskin’in kiraladığı bu araçların Şişli Belediyesi’ne maliyeti ise toplam da 1 milyon 529 bin 280 lira olmuştu. Keskin’in kiralama maliyeti ile o araçlar satın alabiliyordu.

Alper Taşdelen'in bu tutumu karşısında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu oldu.

 

Muammer Keskin’e, aylık 36 bin liraya makam araçları kiralandı!

Muammer Keskin’e, aylık 36 bin liraya makam araçları kiralandı!

Adayken, belediyeye bisikletle gideceğim diyen Muammer Keskin'e, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra, aylık 36 bin liraya makam aracı kiralandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler