Keskin, 2022 yılı bütçe toplantısında çocuklara bisiklet sözü verdi!

Keskin, 2022 yılı bütçe toplantısında çocuklara bisiklet sözü verdi!

Muammer Keskin, 2022 yılı bütçesi için Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’ndeki ilk halk toplantısında, halktan ziyade çocuklar geldiği için gaza gelerek çocuklara bisiklet sözü verdi.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Gönen Orhan ve Hakan Aka ile birlikte organize ettikleri 2022 yılı için ‘Katılımcı Bütçe’ planlamasını halka sormak için mahalleleri gezme başladılar. İlk Mahalle toplantısı da Mahmut Şevket Paşa Mahallesi oldu.

KATILIM SAĞLANABİLMESİ İÇİN BİR DİZİ ETKİNLİK DÜZENLEDİ

Muammer Keskin ve ‘Katılımcı Bütçe Organize Ekibi’ toplantılara katılımcı toplayabilmek için toplantı öncesinde bir konser düzenledi.

BİR YIL ÖNCEKİ TOPLANTIDA YAŞANAN SIKINTI KAPATILMIŞTI

Muammer Keskin, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde bundan önceki toplantılarda da yine tepkiyle karşılanmıştı. O süreçteki tepkiler de o zamanlar Muammer Keskin’e güvenen o mahallenin akil insanlarının devreye girmesiyle gelen tepkiler toplantı öncesi kapatılmıştı. O dönemki organizasyonu yapanlar nedeniyle Keskin kalabalık bir topluluk tarafından karşılanmıştı.

KESKİN, GAZA GELEREK ÇOCUKLARA BİSİKLET SÖZÜ VERDİ

Katılımcı Bütçe toplantısındaki katılımcıların çoğunluğu çocuklardan ibaretti. Keskin, Şişli Belediyesi’nin 2022 yılı bütçesinin konuşulduğu toplantıda, çocuk seslerinden de etkilenerek gaza gelip bisiklet dağıtma sözü verdi.

BİSİKLETLER NE ZAMAN VE KİMLERE DAĞITILACAK?

Gazetemizi arayan mahalle sakinleri, bu bisikletlerin ne zaman dağıtılacağını sormaya başladılar. Keskin’in dağıtacağını söz verdiği bisikletler sadece Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’ne mi yoksa diğer mahallelerdeki çocuklara da dağıtıp dağıtmayacağı merak ediliyor. Keskin’in dağıtmayı söz verdiği bisikletleri hangi yaş aralarındaki guruplara dağıtacağı da yine merak edilen bir başka konu oldu.

KESKİN’İN BİSİKLETLE İLGİLİ SÜREKLİ BAŞI DERDE GİRMİŞTİ,

BELEDİYEYE BİSİKLETLE GİDECEĞİNİN SÖZÜNÜ VERMİŞTİ

Muammer Keskin’in başı bisikletlerden dolayı sürekli derde girdi. Keskin, yerel seçimler öncesi verdiği bir sözde başkan olduğunda Şişli Belediyesi’ne bisikletle gideceğini vaad etmişti. Keskin, bu sözü de bir şov yaprak tüm medyanın huzurunda vermişti. Bu söz seçim kampanyasında da yer almıştı.

KESKİN, AYLIK 42 BİN LİRAYA MAKAM ARACI KİRALMIŞTI

Muammer Keskin Şişli Belediye Başkanı olduktan sonraki ilk yıl son model bir araç kiralamıştı. Keskin ikinci yıl ise bir adet olan makam aracını ikiye çıkartarak aylık 42 bin liraya makam aracı kiralamıştı. Keskin’in bu ironileri de Şişli’de tepkilere neden olmuştu.

Keskin’in çocuklara verdiği bisiklet sözünün akıbeti de merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler