Tarık Çetin'den itiraf!

Tarık Çetin'den itiraf!

Birçok Süper Lig takımının transfer listesine girdim ve kulübümüz için resmi teklifler de var.

Birçok Süper Lig takımının transfer listesine girdim ve kulübümüz için resmi teklifler de var. Bülent hocamız ve kulüp benimle devam etmeyi tercih etti, ben de burada devam ediyorum. Fenerbahçe teknik direktörümle ilgilenmeye başladı. Fenerbahçe kulübümüze ve menajerime teklifler yaptı. Tabii ki Fenerbahçe'den futbol oynayarak, futbol oynamadan ayrılmak isterim, hala kalbimde bir ukde var. Kuzenim Ertuğrul Çetin ile konuştuğumda benden daha mutlu olduğunu da söylüyorum. Genel bir yorum yapmam gerekirse şu an kariyerimdeki asıl hedefim milli takımda oynamak.”

İdol Jon Oblak

25 yaşındaki kaleci, Atletico Madrid kalecisi Jan Oblak'ı çok sevdiğini söyleyerek sözlerini şöyle bitirdi: "Jan Oblak'ı ve onu çok seviyorum" mesela. Çok iyi sowinbet gidiyoruz. Rizespor'da Bülent Bey ile de harika bir ilişkimiz var ve ondan saha içinde ve dışında çok şey öğrendim.Umarım Süper Lig'e gideriz, bu sezon hedefimiz bu. Bu hafta oynayacağımız Gençlerbirliği maçı zor geçecek, Ankara'ya 1 puan değil 3 puan almak için gidiyoruz  Diğer taraftan ; Haziran 2024'te sözleşmesi sona eren kule Rick Çetin'in sözleşmesi Haziran 2025'e kadar uzatıldı.

Tarık Çetin'in performansı

Temmuz 2019'da Çaykur Rizespor'a transfer oldu. 25 yaşındaki kaleci; Rizespor'da geçirdiği süre boyunca 13 maça çıktı ve  9 gol kaydetti. Tarık Çetin 6 maçta 9 gol kaydetti Görev süresinin başında Napoli'den Galatasaray'a geçen Belçikalı yıldız  Dries Mertens, eşi Katrin Kerkhofs ile  Galatasaray dergisine samimi açıklamalarda sowinbet giriş bulundu. Dries Mertens, Galatasaray'ın şampiyonluk galibiyetiyle ilgili düşüncelerini açıklarken teknik direktör Okan Buruk'a saygılarını sundu.

Öncelikle bizi evinizde ağırladığınız için çok teşekkür ederiz. İstanbul'a ilk kez geldiğinizde çok sıcak ve samimi bir şekilde karşılanırsınız. Bize aynı enerjiyi hissettirdiniz. İlk günden başlayalım. O güne dönecek olursak, bize o zamanki duygularınızı anlatır mısınız? Dries Mertens: Vardığımızda harika bir atmosferle karşılandık. Türkiye'yi ve İstanbul'u çok seviyoruz. Gelir gelmez  ev aramaya başladık. Önce mahallemiz oldu, sonra güzel bir mahallede yaşamaya başladık. Burada çok mutluyuz. Bizim için iyi bir başlangıç. Galatasaray'ın, İstanbul'un ve Türk insanının misafirperverliğini seviyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.