Taksilerde kredi kartı dönemi

Taksilerde kredi kartı dönemi

Ticari taksilerde kredi kartı kullanımını yaygınlaştırmayı hedefleyen Türkiye Finans, ticari taksilere yönelik GPRS POS uygulamasını başlattı.

 Seyyar POS makinesi uygulaması ile taksilerde rahatlıkla kredi kartı kullanılabilecek.

Türkiye Finans'tan yapılan yazılı açıklamada, gasp olayları nedeni ile üzerlerinde nakit para taşımaktan çekinen taksicilerin GPRS POS uygulamasına ilgi göstermesinin beklendiği kaydedildi.
Açıklamada, şunlar kaydedildi: “Ticari taksilerde kredi kartı uygulamasını yaygınlaştırmayı hedefleyen Türkiye Finans, GPRS üzerinden POS uygulaması başlattı. Sistem sayesinde taksiler bankanın anlaşmalı olduğu GSM şirketi üzerinden POS bağlantısını seyyar olarak gerçekleştirebiliyor.

Tüm kredi kartlarının kullanılabileceği sistemden yararlanmak isteyen ticari taksi sahipleri bireysel başvuruların yanı sıra bağlı oldukları duraklar aracılığı ile toplu olarak Türkiye Finans şubelerine başvuruda bulunabiliyor. Başvuru sonrası en geç 15 gün içinde POS makinesi şubeden teslim alınarak kullanılabiliyor. Kredi kartı uygulamasının yaygınlaştırılması ile sahte para alma riskinin ve gasp olaylarının önemli ölçüde azaltılması da hedefleniyor.”

Türkiye Finans GPRS POS uygulaması hakkında 444 2 444 numaralı Müşteri İletişim Merkezinden ve tüm Türkiye Finans şubelerinden detaylı bilgi alınabiliyor.

AA


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.