Takımın Özgüven Sorunu Var

Takımın Özgüven Sorunu Var

Takımın Özgüven Sorunu Var

Özcan Bizati Ankaragücü Mağlubiyeti Sonrasında Açıklamalarda Bulundu

Ankaragücü karşısında Bursaspor'un başında ilk kez sahaya çıkan Özcan Bizati takımın kötü gidişiatını durduramadı. Maç sonrasında yapmış olduğu açıklamalarda Bizati, Ankaragücü mağlubiyetinin ardından bir an önce toplanmaları gerektiğini belirterek zamanın konuşma değil iş yapma zamanı olduğunu belirtti. Bizati, ayrıca takıma güven kazandırılması gerektiğini de söyledi. . tıklayınız

Sezona beklenildiği gibi başlayamayan Bursaspor'da TFF 1. Ligi'nde 7. hafta geride kaldığında 3. antrenör göreve getirildi. 53 yaşındaki Özcan bizati Bursaspor'un başında ilk çıktığı maç sonrasında aldıkları ağır yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

Takımın Özgüven Sorunu Var

Takımın fiziksel olarak yeterli olmadığını belirten tecrübeli antrenör, bu durumun taktiksel eksikleri de ortaya çıkardığını belirtti. Aktiflikten çok uzak oynadıkları için öne çıkmaya çalıştıkları pozisyonlarda başarısız olduklarını ifade eden antrenör, doğru pozisyon alamadıkları için rakibin hızlı hücumlarına hiçbir şekilde karşılık veremediklerini belirtti. Eksik yakalandıkları pozisyonların çok olmasına da değinen Bizati, bireysel hataların da bunun üzerine eklenmesi ile ağır bir şekilde mağlup olduklarını belirtti.

Bu maçı geride bırakarak bir an önce takımı toparlanması gerektiğini belirten Bizati, artık konuşmak yerine iş yapma zamanı olduğunu belirtti. Takıma güven kazandıracağını çünkü takımın güveninin oldukça düşük olduğunu da belirten tecrübeli antrenör bu konuda çalışacaklarını ifade etti. Sahasında Ankaragücü'nü ağırlayan Bursaspor mücadeleden 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.