Süper Nine faciayı önledi / Video

Süper Nine faciayı önledi / Video

Takla atarak alev alev yanmaya başlayan otomobilden önce yaralıları çıkardı sonra havaya uçmak üzere olan otomobili söndürdü. Süper Nine'nin faciayı önleyen soğukkanlılığı:

Erzincan'ın Ulalar beldesi girişinde Sivas istikametinden gelen Salih Çetin yönetimindeki 04.AC.550 plakalı hususi otomobilin henüz nedeni bilinmeyen bir sebep den dolayı takla atarak Ulalar Beldesinde ikamet eden Kıymet Kalkan’ın (74) evinin bulunduğu bahçeye düştü.

Büyük bir gürültü duyduğunu söyleyen Kıymet Kalkan (74) dışarı çıktığında evinin bahçesinde kaza yapan otomobili gördüğünü ve otomobilin alev alarak yanmaya başladığını ifade etti. Şaşkın Nine ilk etap da araç içersinde bulunan yaralıları çevredekilerin yardımı ile kurtardı. Daha sonra alev alan otomobilin üzerine bahçesinde bulunan hortumla su sıkarak yangını söndürdü. Soğukkanlılığını yitirmeyen Süper Nine yarlıları da kenara alarak yanan otomobilden uzaklaştırdı. İçi benzin dolu olan aracın, yanması çevrede bulunan hane sahiplerine de korkulu anlar yaşattı.

Araçta bulunan Sevim Çetin (37), Zeynep Çetin(7), İbrahim Çetin(5) ve Ayşenur Çetin (2) yaralı bir şekilde Erzincan Devlet Hastanesine kaldırılarak ilk tedavileri yapıldı. Olayda can kaybı olmazken Süper Nine Kıymet Kalkan’ın üstün çabası olası bir faciayı son anda önledi.





www.haberinizolsun24.com

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.