Süper Lig'in en değerli hücum oyuncuları

Süper Lig'in en değerli hücum oyuncuları

Süper Lig'in en değerli hücum oyuncuları

 

Galatasaray'ın Roma'dan 15 milyon euroya satın aldığı Nicolo Zaniolo,  transfer sezonunun yarısında en çok konuşulan oyuncu oldu. 23 yaşındaki süper yetenek, Galatasaray ile resmi görüşmesinden önce transfer dedikodularıyla gündeme gelmişti. İtalyan devleri Inter ve Milan sezon sonunda Zaniola için hamleler yaptı. Zaniolo şu anda 30 milyonluk piyasa değeri ile Superliga'nın en değerli oyuncusu. deneme bonusu

 2022'de Los Angeles FC'den Fenerbahçe'ye transfer olan Diego Rossi, 14 milyon Euro'ya Süper Lig'in en pahalı sol kanat oyuncusu oldu. İsa, yönetimin teklifi çok düşük bulması nedeniyle Flamengo'nun umutsuzca hareket ettiği Rossi'ye izin vermeyi reddetti. Bu sezon 34 resmi maça çıkan Rossi, 3 gol atarken 11 de asist yaptı.

 Galatasaray'ın sezon başında PSG’den kiraladığı Mauro Icardi, Türkiye'nin en çok konuşulan oyuncusu olmayı başardı. Gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazanan Arjantinli yıldız forvetin şu anki piyasa değeri 17.5 milyon euro. Son yıllarda piyasa değeri 90 milyon Euro'ya yükselen Icardi'yi Galatasaray'ın tavsiyesi üzerine satın almaya çalışan Juventus'un nihayet devreye girdiği bildirildi. Arjantinli forvet bu sezon 13 maça çıkma fırsatı buldu, 9 gol atıp 6 asist yaptı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.