Temizlik görevlisi şov yaptı!

Temizlik görevlisi şov yaptı!

İstanbul'da temizlik işleri personeli, 23 Nisan'da görevli olduğu sokağı temizlerken, çalınan müziğe duyarsız kalmayarak eşlik etti.

Temizlik görevlisinin, çalınan müziğe eşlik etmesi sokakta büyük ilgi gördü. Öyle ki, sosyal medyanın de ilgi odağı oldu.

Temizlik görevlisi eşlik etmeyi bıraktıkça, sokak sakinlerinden alkış gelmeye başladı. Alkış kesilince gitmeye kalkan temizlik görevlisine tekrar alkış gelince, çok eğlenceli görüntüler ortaya çıktı.

SIKINTILI GÜNLERİ BİRAN DA OLSA UNUTTURDU

Türkiye’de koronavirüs salgınının merkez üssü olmuştu. Koronavirüse yakalanan hasta sayısı ve hayatını kaybeden insan sayısı olarak İstanbul zor günler yaşıyor.

Bir taraftan sokağa çıkma yasakları diğer taraftan 100’nci yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Bayramını evlerden kutlamak zorunda olunması, İstanbul’u germişti.

Şartlar ne olursa olsun, onca yaşanan olumsuzluklara ve tehlikelere rağmen, temizlik işleri personelleri sokakları temizlemeye devam ediyorlardı.  

İstanbul’un sıkıldığı ve daraldığı bir ortamda, birçok dert ve sıkıntılarla mücadele bir temizlik görevlisi sahneye çıkması bir nebzede olsa insanların mutlu etti.

Sultangazi’de temizlik görevlisi şov yaptı!

Sultangazi’de temizlik görevlisi şov yaptı!

Sultangazi Belediyesi Temizlik İşleri Personeli, 23 Nisan'da görevli olduğu sokağı temizlerken, çalınan müziğe duyarsız kalmayarak eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.