Sulama kanalı 2 kardeşe mezar oldu

Sulama kanalı 2 kardeşe mezar oldu

Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinde DSİ'ye ait sulama kanalına giren iki kardeş, boğuldu. İki kardeşin birbirine çok yakın olduğu ve boş vakitlerinde sürekli beraber oldukları belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Ankara'nın Yahyalar semtinde oturan Ali Aktan (17) ile ağabeyi Osman Aktan (19), arkadaşlarıyla birlikte 2 Haziran Cumartesi Kızılırmak Nehri'ne balık avlamaya gitti.

Yolda, Osman Aktan serinlemek için sulama kanalına girdi. Bir anda gözden kaybolan ağabeyini kurtarmak için, Ali Aktan da suya atladı. Bu arada diğer arkadaşları da Ali'ye yardım etmeye çalıştı. Tüm çabalara rağmen Osman Aktan kayboldu. Bu arada ağabeyini kurtarmak için suya atlayan Ali Aktan ise arkadaşları tarafından sudan çıkarıldı. Olay yerine gelen ambulansla Kızılırmak ilçesi Devlet Hastanesine kaldırılan Ali Aktan, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ankara'da, İvedik Organize Sanayi Sitesi'nde biri oto tamircide, diğeri camcıda çalışan iki kardeşin cenazesi, bugün Kırıkkale'nin Gürler Mahallesi Gürler Camisi'nde kılınan namazın ardından Pazarcık köyü mezarlığında toprağa verildi.

Baba Salim Aktan ve yakınlarının gözyaşlarına boğulduğu törende, iki kardeşin birbirine çok yakın olduğu ve boş vakitlerinde sürekli beraber oldukları belirtildi.

AA

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.