Sporun Yaşı Olmadığını Bir Kez Daha Kanıtladı

Sporun Yaşı Olmadığını Bir Kez Daha Kanıtladı

Sporun Yaşı Olmadığını Bir Kez Daha Kanıtladı

 

Dönem yarışları içerisinde yer alan Los Angeles’da yapılan Lousiana Yaşlılar Oyunlarında beklenilmeyen ve sürpriz bir gelişme yaşandı. Lousiana Yaşlılar Oyununda 105 yaş ve üzeri kategorisi yeni bir rekora tanıklık etti. Yaşına aldırmadan koşan, insanların ve yetkililerin tüm dikkatini üzerine çeken Julia Hawkins hiç var olmayan bir sonuca imza attı.

Namı Kasırga olarak geçen sporcu, yaşına ve fiziksel kategorisine rağmen herkesi şaşırtmayı başardı. Yüz metrede bir dakika iki saniye ile bitiş çizgisine ulaşan isim oldu. Bu da bulunduğu kategoriye göre azımsanacak bir süre değil. Kasırga ismiyle tanınan Julia Hawkins, Lousiana Yaşlılar Oyunları içerisinde yaptığı bu dereceyle ünlendi. Çünkü Lousiana Yaşlılar Oyunları bünyesinde Hem Amerika Hem de Dünya rekorunu kıran isim oldu. 1xbet

Yaşlılar Oyununda Dünya Rekoru Kırıldı

Katıldığı yarış içerisinde kendi kategorisinde bulunan mesafeyi bitiren ilk Amerikalı kadın olarak anılıyor. Çünkü aldığı başarı tüm dünyanın dikkatini üzerine çekecek oldukça değerli bir sonuç. Diğer yandan. Hawkins, lakabının hakkını ilk kez vermiyor. Daha önceki performanslarında da iki dünya rekoru bulunan bir sporcu olarak anılıyor.

Yarışma içerisinde elde ettiği sonuçla üç dünya rekoru bulunan Kasırga, diğer ikisini yüz yaş ve üstü kategorisinde yapmıştı. Şimdi de üçüncüsünü yüz beş yaş ve üzeri kategorisinde alarak sporun yaşının olmadığını tüm dünyaya bir kez daha kanıtlamış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.