Sporun ve basketbolun geleceğine katkı sağlamaya devam edeceğiz

Sporun ve basketbolun geleceğine katkı sağlamaya devam edeceğiz

Tartışmanın daha geniş bir çerçeveye oturtulması gerektiğini düşünüyorum.

Tartışmanın daha geniş bir çerçeveye oturtulması gerektiğini düşünüyorum. Geçen yaz FIFA ​​bir adım daha ileri gitti ve Avrupa lig kulüplerini ve NBA ortaklarımızı oturup Avrupa basketbolunun kaderini tartışmaya davet etmeye çalıştı. Her bireyin mevcut durumu iyileştirmeye nasıl katkıda bulunduğunu anlamamız gerekiyor. Bence dört Avrupa Şampiyonası çok fazla. Şampiyona sayısı ile Avrupa Şampiyonası'na katılan kulüp sayısı arasında doğru dengeyi bulmalıyız çünkü bugün Avrupa Şampiyonası'na 120 kulüp katılıyor. Artık Avrupa Şampiyonalarına katılamayacak olan kulüpler için ne gibi fedakarlıkların yapılması gerektiği belirlenmeli. Bu tek taraflı bir tartışma olamaz.

"Sporun ve basketbolun geleceğine katkı sağlamaya devam edeceğiz"

Büyümeye devam etmek bizim işimiz. Kulüplerimize oyuncularını geliştirebilecekleri, geliştirebilecekleri ve sunabilecekleri bir ortam sağlamalıyız. Geçen sezon MVP seçilen Chima Moneke'nin bu sezon NBA'de Sacramento Kings için oynayacak olması, BŞL'nin bir oyuncunun kariyerinin geri kalanında yararlanabileceği, luxbet geliştirebileceği ve ortaya çıkarabileceği bir turnuvaya sahip olduğunu gösteriyor. Her basketbolcunun hayali olan BŞL aracılığıyla NBA'e girebilirler. Kulüpler ve oyuncular için cazip bir ortam sağlamak ve onlara bir adım önde olma fırsatı vermek istiyoruz. Ayrıca Avrupa sosyal medya yarışmasında da bir numarayız. Tüm bu unsurlar oyunumuza değer katıyor.Geleceğimize gelince, işimizin ürünlerimizi geliştirmeye devam etmek olduğu açık. Sporun ve basketbolun geleceğine yaratıcı ve olumlu katkılarda bulunmaya devam edeceğiz.

"Milli takımın programına saygılıyız"

Sadece milli takım penceresindeki BŞL çıkartmasından bahsedebilirim. FIBA'nın ulusal liglere önem verme anlayışını benimsiyor ve FIBA'ya üye 213 ülkenin luxbet giriş gelişimi için milli takımlara önem veriyoruz. BCL'de, bu programa ara vererek oyunu 7 gün boyunca durdurarak destekliyoruz ve saygı duyuyoruz. Bu sayede basketbol oyununun gelişimine katkı sağlamış oluyoruz.

Spor Toto 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor'da forma giyen ve yaz transfer döneminde kulübün Süper Lig tablosuna giren Tarık Çetin, açıklamalarda bulundu. 25 yaşındaki kaleci, eski kulübü Fenerbahçe'nin kendisi için teknik direktör ve kulüple görüştüğünü söyledi. Salim Manav'ın Radyospor'daki canlı yayınına konuk olan Tarık Çetin, "Her yıl kendimi geliştiriyorum. Fiziksel ve zihinsel olarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Çaykur Rizespor'da bir hedefimiz var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.