Sportif AŞ'de yenilik: Galatasaray'dan 12 üye hamlesi

Sportif AŞ'de yenilik: Galatasaray'dan 12 üye hamlesi

Serbest Basının Haberine Göre; Galatasaray'da futbolu yöneten Sportif AŞ'nin yönetim kurulunda sarı kırmızılı camianın yakından tanıdığı önemli isimler yer aldı.

Serbest Basının Haberine Göre; Galatasaray'da futbolu yöneten Sportif AŞ'nin yönetim kurulunda sarı kırmızılı camianın yakından tanıdığı önemli isimler yer aldı. Listedeki ikinci kişinin başkanlığını Dursun Özbek'in yapması, Erden Timur'un yeniden genel başkan yardımcısı olacağı anlamına geliyor. Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan Sporcu AŞ 2.Başkan Metin Öztürk, Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, Eray Yazgan, Can Natan.

Ekibi güçlendiriyor

Özbek, bağımsız bir üye olarak önemli iş adamlarını ekibine dahil etti. Galatasaray Sportif AŞ yönetim kuruluna GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu ile iş adamları Nihat Kırmızı, Maruf Güneş, Mustafa Aktaş, Fatih Demircan ve Safe İmanov katıldı. Teknik direktör ciprobet Okan Buruk'un vazgeçilmez isimlerinden Sacha Boey, Galatasaray'daki performansı nedeniyle Avrupa kulüpleri tarafından sıkı sıkıya tutuluyor ve bu Süper Lig şampiyonu hesap Toto'yu yaratıyor. Ligue 1'in önemli bir tarafı Fransız sağ beki hedefliyor.

Anlaşma devam ediyor

2021-22 sezonunda Ligue 1 Rennes'ten transfer olan Boye, bu dönemde Galatasaray'da 13 maça çıktı ve 1 asist yaptı. Boye, Dijon'dan Fransa takımı için ilk maçına çıktı ve sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona eriyor. 22 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'da şampiyonluk istiyor. Sacha Boey, hayranların sevdiği isimlerden biri.

Kiralık teklifleri kabul edilmedi

Galatasaray'ın bundan sonraki hedefleri Kerem Aktürkolu, Yunus Akın ve Sasha Boyi, ilk dahili transferi Victor Ne Ersen'e yaptırdılar. Bu isimlerden biri Boyle ile görüşmede sahne arkasında vuruldu. Sabah Spor kaynaklarının haberine ciprobet giriş göre Nelson için 300 bin euro toplayan sarı-kırmızılı hükümet, aynı oranı Sacha Boey için de uygulamak istedi ancak olumsuz yanıt aldı. 480 bin euro ile A takımının en düşük maaşlı yabancı oyuncularından biri olan Boyi, 800 bin euro ile sözleşmesini yenilemeye yanaşmıyor.

22 yaşındaki Fransız sağ bek, forma yarışında yedek olarak ayrılan vatandaşı Rio Dubois'dan bahsetmiş ve 1.8 milyon euro istiyor. Görev süremin başında Du Bois, Galatasaray ile 1.8 milyon Euro'ya 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı kulüp, Sasha Boye'un istediği miktarın oldukça yüksek olduğunu düşünürken, gencin değerinin 1.1 milyon euro seviyesine kadar düşmesi bekleniyor. İki taraf arasındaki görüşmeler sürüyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.