Spikere yasak yok

Spikere yasak yok

TRT 1 haber sunucusu Fulin Arıkan'a kurumdan ekran yasağı getirilmediği açıklandı

TRT 1'de ana haber bülteni sunucusu olarak çalışan Fulin Arıkan, özel görüntülerinin internet sitelerinde yayılması üzerine zor günler geçirirken, TRT Haber Dairesi Başkanlığı'nın bu olaydan dolayı bir işlem yapmadığı öğrenildi. Ekrana çıkmayan Arıkan'ın raporlu olduğu, ekran yasağının söz konusu olmadığı belirtildi.

Kuruma da gönderildi
Evli olduğu dönemde eşi tarafından yatak odasında çekilen fotoğrafların internette yayılması nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Arıkan'ın, fotoğraflarla ilgili olarak daha önceden eski eşi Prof. Dr. Kaan Erler hakkında cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.
Arıkan'ın, kurumun resmi internet sitesine de gönderilen fotoğraflarının sitelerde yayılması ve ardından da haber konusu olması nedeniyle ekrandan bir süre uzak kalmayı tercih ettiği öğrenildi.
Fotoğraflar nedeniyle kurumda sıkıntı yaşadığı yolundaki yorumlara karşı çıkan Arıkan, Haber Dairesi Başkanı ve Başkan yardımcılarından destek gördüğünü açıkladı. Arıkan'ın, olay patlak vermeden önce rapor aldığı ve bir süredir ekrana bu nedenle çıkmadığı bildirildi.

İşlem yapılmadı
TRT Haber Dairesi Başkanlığı yetkilileri, konuyla ilgili bir işlem yapılmasının söz konusu olmadığını belirtti.
Arıkan'ın eski eşi Erler ise suçlamaları reddetti. Arıkan'ın, konunun gündemde tutulmaması için bir süre işten uzaklaştığı, bu arada da iç çamaşırlı görüntülerine yer veren internet siteleri hakkında dava açamaya hazırlandığı öğrenildi.
Manken ve oyuncu Gamze Özçelik'le ilişkisini kaydedip internette yayan erkek arkadaşı Gökhan Demirkol, 3 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Ünlü televizyon habercisi Ali Kırca da benzer bir olayla karşı karşıya kalmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.