Son Cumhuriyet Mitingi Samsun'da

Son Cumhuriyet Mitingi Samsun'da

Ankara, İstanbul, Manisa, Çanakkale, Marmaris ve İzmir'in ardından bugün de Samsun'da miting yapılıyor. 11.00'de başlayacak mitimge Baykal ile Sezer birlikte katılacak.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği öncülüğünde gerçekleştirilecek miting saat 11.00'de başlayacak.

Samsun'da bugün düzenlenecek mitingle ilgili kent merkezinde Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çeşitli tedbirler alındı.

Miting nedeniyle Emniyet Müdürlüğü’nde zorunlu haller dışında izinler kaldırıldı. Mitingin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı ve civarında yaklaşık 2 bin polis ve jandarma görev yapacak.

Cumhuriyet Meydanı'nını da kapsayan yaklaşık 45 bin metrekare alan miting için ayrılırken, alan çevresindeki cadde ve bulvarın bir bölümüde katılımcılar tarafından kullanılacak.

Olası acil durumlar için yeteri kadar sağlık ekibinin görev alacağı miting nedeniyle Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde 5 ayrı noktada GSM baz istasyonu kurulacak.

Ayrıca gerektiği hallerde müdahalede bulunabilmek amacıyla Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği ekibi miting süresince görev yapacak.

Miting nedeniyle saat 08.00 ile 18.00 arasında Atatürk Bulvarı'nın Atatürk Kültür Merkezi ile Gar Kavşağı arasında kalan bölüm araç trafiğine kapatılacak.

Baykal ile Zeki Sezer birlikte katılacak

Mitinge, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve DSP Genel Başkanı Zeki Sezer beraber katılacak.

Cumhuriyet caddesinin miting alanı ile Gar Kavşağı arasında kalan bölümü, Kaptanağa caddesi, 19 Mayıs Bulvarı'nın İstiklal Caddesi girişi ile Atatürk Bulvarı arasında kalan bölümü de trafiğe kapatılacak güzergahlar arasında bulunuyor.

Sinop ve Ankara istikametinden miting için gelen araçlar yolcularını Kamyon Garajı kavşağında indirdikten sonra Batı Park'ta oluşturulan depolama alanına alınacak.

Ordu istikametinden gelen araçlar ise Gar Kavşağı'nda yolcularını indirecek ve Sevgi Kafe arkasındaki alana park edecekler.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.