Söke'de trafik kazası: 3 ölü

Söke'de trafik kazası: 3 ölü

Aydın'ın Söke İlçesi'nde vatandaşların sinyalizasyon sistemi yapılması için imza kampanyası başlattıkları kavşakta bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Çevre sakinleri kazanın ardından yıllardır taleplerinin yerine getirilmemesine tepki göstererek düzenledikleri eylemle karayolunu bir müddet trafiğe kapattı.

Olay bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 09 YC 530 plakalı aracıyla Didim istikametinden Söke istikametine gelmekte olan Muhammet Ömek, Söke Sanayi Sitesi'ne dönmek istediği sırada, İzmir'den Akbük'e gitmekte olan Ali Keskin yönetimindeki 35 R 4922 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yoldan dışarı savrulan araçlar, tali yoldan ana yola çıkmak için beklemekte olan Mustafa Turgut yönetimindeki 48 TM 5564 plakalı dolmuşa çarptılar.

Kazada özel otomobilde bulunan Gülgün Ömek (36), Havva Aklan (25) ve Kısmet Ömek (44) hastaneye kaldırılırken yolda hayatlarını kaybetti. Kazada Muhammet Ömek'in kullandığı araçta bulunan Merve Ömek (13) ve Banu Ömek (11) isimli iki çocuk ise yaralı olarak Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alındılar.

Kazaya karışan kamyonette bulunan Şahin Yağcı (23), Adil Ünlü (27) ve Ömer Keskin'inde (22) yaralı olarak Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıkları bildirildi.

İSTEKLERİ YERİNE GELMEYEN SANAYİ ESNAFI YOL KAPATTI

 Geçtiğimiz günlerde aynı noktada sinyalizasyon ve döner kavşak bulunmayışı nedeniyle sık sık trafik kazasının meydana geldiğini hatırlatarak, büyük bir facia yaşanmaması için kavşağa sinyalizasyon sistemi kurulmasını talep eden sanayi esnafı bugün meydana gelen trafik kazasının ardından olayı protesto etmek için İzmir-Bodrum karayolunu bir süreliğine trafiğe kapattılar. Kavşağa sinyalizasyon yapılması için yaptıkları mücadeleden bu güne kadar sonuç alamayan Söke Sanayi Sitesi Esnafı Karayollarını protesto edip tepki gösterdi. İzmir-Bodrum karayolunu bir süre trafiğe kapatan Söke Sanayi Esnafı bu konuda 371 imza topladıklarını ifade ederek, çabalarının bürokrasiye takıldığını ve sonucun 3 cana mal olduğunu söylediler.

(İHA)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.