Sivasspor'dan Giyinme Odasından Başarı Pozu!

Sivasspor'dan Giyinme Odasından Başarı Pozu!

Sivasspor'dan Giyinme Odasından Başarı Pozu!

 

Sivasspor'dan Giyinme Odasından Başarı Pozu!

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Sivasspor deplasmanda Holding Konyaspor'u 1-0 yenerek galibiyetini tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip, maçın sonunda soyunma odasında galibiyet için poz verdi.

Sivasspor, SporToto Süper Lig'in 20. haftasında Holding Konyaspor'u 1-0 yendi. Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada Leke James'in attığı gol 66. dakikada Sivaspor'u galibiyete taşıdı.

Moral Depoladılar

Trabzonspor maçı öncesinde 7. başarısını ligde gösteren Sivaspor'a moral geldi, maçın ardından büyük bir mutluluk yaşadı. Konyaspor maçının sonrasında Sivassporlu futbolcular soyunma odasında başarı pozu verdi. deneme bonusu

Kulübün paylaştığı fotoğraf sosyal medyada büyük ilgi gördü "Cesaret ruhunda var. Gücümüzü tekrar gösterdik" sözü yazıldı.

Sivasspor Tarihçesi

Sivasspor, 9 Mayıs 1967'de Sivas'ta kuruldu. Süper Lig'e katılan bir futbol takımıdır. Kulüp futbolun yanı sıra e-spor, masa tenisi, judo, bilardo, cirit atma ve briç branşlarında da çalışmalarını sürdürüyor.

Sivasspor’un Transferi Leke James Kimdir?

James, 1 Kasım 1992'de Nijerya'da doğdu ve futbol kariyerine milli takımlarından biri olan Bridge FC'de başladı. Burada üç yıl geçirdikten sonra 45 maçta 39 gol atan oyuncu, 2012 yılında Norveç takımının dikkatini çekti ve Aalesund’a transfer oldu. 2012 ve 2016 yılları arasında James, Aalesund takımında 90 maça katıldı ve 37 gol kaydetti.

2016 yılında Çin Ligi takımlarından Beijing BSU'dan 2 milyon Euro'ya transfer olan James, Uzak Doğu'da iki yıl futbol kariyerini sürdürdü ve 26 maçta 13 gol kaydetti. 2018'de Norveç ligine döndü ve ligin en güçlü takımlarından biri olan Molde'ye transfer oldu. Ertesi yıl, Şampiyonlar Ligi elemelerinde Molde ile başarılı performansını göstererek 30 maçta 17 gol atmıştır.

Formun Üstü

Formun Altı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.