Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Ligi değerlendirdi!

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Ligi değerlendirdi!

Bu yıl Süper Lig'de önemli olan ilk yarıda başarılı bir oyun gösteren Demir Grup Sivasspor'un tecrübeli çalıştırıcısı Rıza Çalımbay son haftaya girilirken Türkiye süper ligi değerlendirdi.

Bu yıl Süper Lig'de önemli olan ilk yarıda başarılı bir oyun gösteren Demir Grup Sivasspor'un tecrübeli çalıştırıcısı Rıza Çalımbay son haftaya girilirken Türkiye süper ligi değerlendirdi. Çalımbay "Şartlarımıza baktığımız zaman bulunduğumuz konum gerçekten çok iyi bir konum. Bana göre şampiyonluğa değer şeyler yaptık" dedi. Bu cümlesi ile bitirdi.

"YÖNETİMİMİZ MÜKEMMELDİ"

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Hes Kablo Kayserispor maçlarında iç sahada aldıkları yenilgilere çok üzüldüğünü ifade eden Çalımbay, şunları söyledi.

"Çok fazla oynadığımız maçları kaybettik. Birçok pozisyona girdik onları değerlendiremedik. Onların bir tanesini atsak bu maçlar daha iyi sonuçlar olabilirdi. Bu maçları alabilseydik çok daha iyi sonuçlar olabilirdi. Çok fazla kazalar oldu oyunlarda.  Bu haberlere Betsdot giriş sitesinde erişebilirsiniz. Hakan Arslan'dan pandemi sonrası hiç destek alamadık. Yıl içinde en yararlı oyuncularımızdan bir tanesiydi. Bizim belirli bir bütçemiz var. Ona göre oyunlar oynadık. Hiçbir zaman büyük paralar verip oyuncu almadık. Hem takım hem de oyuncu arkadaşlarımızın sorun yaşamaması için ona göre hareket ettik. Yönetimimiz de harikaydı. Yapılması gereken her şeyi yaptı" ifadelerini kullandı. Bu haberlerimize Betsdot sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.