Şişlilinin göremediği katalog ve dergi ihaleleri

Şişlilinin göremediği katalog ve dergi ihaleleri

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül seçime kısa bir süre kalmasına ve kendisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasına rağmen Şişli’de yapılan işlerin tanıtımı adı altında ihaleler düzenlemesi şaibelerin olduğu iddialarını gündeme getirdi.

YAPILAN İHALEDE ŞAiBE ENDİŞESİ

Yerel seçimlere bir ay kala tanıtım ihalelerinin yapılmasının tepkileri devam ederken,  buna bir de Şişli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün tanıtım albümü için yapılacak ihalenin, kullanılabilir ödeneği 500.000 TL iken yanlışlıkla 50.000 TL yazıldığı iddiasıyla iptal edilmesi ihale ile ilgili endişeleri gündeme getirmişti.

KATALOG İHALESİNDEN SONRA DERGİ İHALESİ

Şubat Ayı içerisinde katalog ihalesinden sonra ikinci tanıtım ihalesi olarak dergi ihalesinin yapılması da iddiaları daha da kuvvetlndiren diğer bir olay oldu. Bir de Şişlilinin bu katalog ve dergilerden habersiz olmaları da endişelerin artmasına neden oldu.

Biz de Şişlili adına bu soruları Şişli Belediyesi yetkililerine soruyoruz.
Kim, hangi işi tanıtmak için ihale düzenlendi. Bu dergilerin basılıp basılmadığı, basıldı ise kaç adet basıldığı ve nerelerde dağıtıldı? 

ŞİŞLİLİ BÖYLE BİR KATALOG VE DERGİDEN HABERSİZ

Şişli’de yaşayan vatandaşlara sorduğumuzda Şişli Belediyesi’nin böyle bir dergi ve kataloğu ile karşılaşmadıklarını belirtmeleri de bu şaibe iddialarını kuvvetlendirdi.

Bu iddiaları kuvvetlendiren diğer bir unsur da ihalenin pazarlık usulü ile yapılması oldu.

ŞİŞLİ’DE YEŞİL ALAN YOKKEN 13 KAMELYA ALIMI

Şişli Belediyesi’nin yeşil alanlarda kullanılmak üzere ahşap kamelya alım işi için 13 adet emprenyeli ahşap kamelya alım işi ihalesi düzenledi. Şişlililer bu kamelyaların nerelere yapılacağını merak ediyor.

Biz Şişli Belediyesi’ne gazete olarak resmi yolla tüm bu soruları sorduk. Görünen o ki cevap seçimden sonra gelecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.