“ŞİŞLİLİ VATANDAŞLARIMIZIN EMRİNDEYİM”

“ŞİŞLİLİ VATANDAŞLARIMIZIN EMRİNDEYİM”

Demokrat Parti Şişli İlçe Başkan’ı Mehmet Özdemir, Bir siyaset adamı olarak halka hizmetin Hakka hizmet olduğu bilinci ile büyük milletimizin ve Şişlili vatandaşlarımızın emrinde olduğunu ifade etti.Özdemir 2010 yılına dair bir takım tespitler yap

Özdemir; Türkiye'nin sorunlarına paralel olarak Şişlinin de eğitim, istihdam, yeşil alan ve hizmet sektörü sorunlarının mevcut olduğunu söyledi. Eksiklerin tespiti, sorunların çözümünde belirleyici olmaktadır dedi. Özdemir; “Sorunları biliyorum ve yakından takip etmekteyim. Otopark sorunu ancak yeraltına alınarak çözülebilir. Okulu olmayan semtlere okullar yapılmalı buna paralel yeni öğrenci yurtları, meslek edindirme ve beceri kursları açılmalı, Şişli Türkiye'nin tekstil ve moda merkezi olmalı, yeni huzur evleri açılmalıdır.” dedi.

Özdemir 2011 Türkiye’si ile ilgili de; “Kardeşliğin, hoşgörünün ve hiçbir ferdini başkalaştırmadan toplumsal barışın tesis edildiği bir ülke ve toplum olmalıdır.2011 Türkiye’sinde insanların gelecek kaygısı duymadan, sosyal devletin tüm sıcaklığını ve korumasını hissettiği bir yıl olmalıdır. Yüksek faizin düşük kurun, sıcak paranın egemen olmadığı, üretimin ve istihdamın, topyekun kalkınmanın, bütçe açıklarının kapatıldığı, gelir adaletsizliğinin olmadığı bir yıl olması önceliklerimizdir. Bütün bu sorunların çözümü için merkez sağ parti olan Demokrat Parti'nin liyakatlı, deneyimli kadroları büyük milletimizin emrindedir. 2011 yılında yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinin ülkemize, milletimize, Şişlimize ve Demokrat Partimize başarı ve mutluluk getirmesi isteğiyle, yeni yılı tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.