Şişli’de pazarcılar, Şişli Zabıta komiserini darp ettiler!

Şişli’de pazarcılar, Şişli Zabıta komiserini darp ettiler!

Şişli’de Perpa yanında kurulan Salı pazarında, pazarcılar Şişli Belediyesi Zabıta Komiseri Haşim Gürgen ve yardımcısı Ali Malkoç’u darp ettiler.

ZABITA, ŞİKAYET ÜZERİNE DENETİME GİDİYOR

Bölge halkının şikâyeti üzerine pazara denetime giden Şişli Zabıta Komiseri Haşim Gürgen ve yardımcısı Ali Malkoç 6 pazar esnafı tarafından darp edildi.

Zabıta Komiseri Haşim Gürgen ağır şekilde darp edilirken, sağlık durumun iyi olduğu, Ali Malkoç'un ise saldırıdan fazla darp almadığı ifade ediliyor.  

Pazar esnafından olaya müdahale eden olmazken, Şişli Zabıtası darp eden pazarcının mallarına el koydu.

ZABITA KOMİSERİNE 6 KİŞİ BİRDEN SALDIRDI

Olan dün (Salı) günü Şişli’de kurulan Salı Pazarı’nda meydana geldi. Şikâyet üzerine geldikleri Perpa yanında kurulan Salı Pazarı’nda, 4’ü 18 yaş altı olmak üzere toplam 6 kişi tarafından acımasızca darp edilen Haşim Gürgen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

PAZARCILARIN ŞİŞLİ’DE BİRÇOK TEZGAHI BULUNUYOR

Darp edilen Haşim Gürgen, şikayetçi olurken, şüpheliler karakolda ifadesi alında. Bugün itibari ile adliyeye sevk edilen, pazarcıların Şişli’de birçok pazarda tezgâhları bulunuyor.

Şişli Gazetesi olarak bu hunharca saldırıyı kınıyoruz. Şişli Belediyesi yetkililerinin darp eden pazarcılara ağır yaptırımlar yapmasını bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum