Şişli’de Mart, Nisan ve Mayıs’ta büyük olaylar yaşanacak!

Şişli’de Mart, Nisan ve Mayıs’ta büyük olaylar yaşanacak!

Şişli Belediyesi’nde yaşanan sansasyonların küçük bir bölümü bile Şişli’nin Türkiye’nin gündemine oturmasına neden oldu. Şişli Gazetesi olarak; Şişli’de yaşanan asıl olayların daha dile getirilmediğini Mart, Nisan ve Mayıs aylarında belediyede yaşanan san

DAHA ÖNCE DE UYARMIŞTIK

Şişli Gazetesi olarak Şişli Belediyesi’nde yaşanan sansasyonları haber yaparak tüm dikkatlerin Şişli’ye çevrilmesine vesile olduk. Yaptığımız tüm haberlerin gerçek olduğu anlaşıldı, kamuoyunun ve tüm ulusal basının da gündemine oturdu.

ASIL OLAYLAR DAHA GÜNDEME GELMEDİ

Şişli Belediyesi adeta patlamaya hazır bir bomba gibi. Tüm Türkiye’nin gündemine oturan olaylar da Şişli’de yaşanan asıl olayların çok küçük bir bölümünü oluşturuyor. Asıl büyük olaylar önümüzdeki aylarda ortaya çıkacak.

MART-NİSAN-MAYIS AYLARINDA FIRTINA KOPACAK

Şişli Gazetesi olarak yakın geçmişteki yaptığımız haberler dikkatlice incelendiğinde bugün yaşananları o günlerde haber yaparak işlediğimiz görülecektir.  Şişli ile ilgili yaptığımız tüm haberlerin gerçekliği ispatlanmış bir Şişli Gazetesi olarak bir kez daha uyarıyoruz; Şişli’deki sansasyonların ve yaşanan tehlikenin hala geçmediğini asıl olayların da Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yaşanacağının altını çiziyoruz.

İNÖNÜ’DEN HABERLERİMİZİ DOĞRULAYAN AÇIKLAMALAR

Hayri İnönü Almanya dönüşünde Hürriyet Gazetesi’ne verdiği röportajda da Şişli Gazetesi olarak yaptığımız tüm haberleri adeta doğrular nitelikte açıklamalar yapması da dikkat çekiciydi.

İNÖNÜ İSTİFAYA ZORLANACAK DEMİŞTİK

Sarıgül Ailesi’nin Hayri İnönü’yü baskı ve tehditlerle istifaya zorlandığının haberini yine Şişli Gazetesi’nde yapmıştık. O zamanlar bizim gazetemizi eleştirenlere yine Hayri İnönü’nün kendi açıklamalarıyla gazetemizin haberlerinin doğruluğu teyit edilmiş oldu.

 

SARIGÜL İNÖNÜ’YÜ ALMANYA’YA İSTİFA İÇİN ÇAĞIRMIŞTI  

 

Mustafa Sarıgül’ün İnönü’yü Pazar günü akşamı Almanya’ya istifa ettirmek için çağırdığının haberini yapmıştık. İnönü’nün de böyle bir ziyaret programının da olmadığını söylemiştik. Üstelikte Pazartesi günü Şişli Belediye Meclis Toplantısı olduğu halde, İnönü’nün artık meclise bir daha başkanlık yaptırılmamak ve bir an önce istifa ettirtilmek için çağrıldığının haberini yapmıştık.

MÜDAHALE EDİLMEZ İSE İSTİFA ETTİRİLECEK DEMİŞTİK

Şişli Gazetesi’nde olaya müdahale edilmez ise İnönü’nün Ocak Ayı’nın 5’inde istifaya zorlanacağının haberini yapmıştık. Yaptığımız haberlerin doğruluğu çok geçmeden anlaşıldı. Bu haberimizden sonra tüm ulusal basın olaya müdahale etti. Böylelikle de Ocak Ayı’nda bu baskı şimdilik bertaraf edilmiş oldu.

İNÖNÜ’YE BİR DAHA MECLİSE BAŞKALIK YAPTIRTILMAYACAKTI

Öyleki; yıllardır Şişli Belediyesi’nde Pazartesi günü ilk meclis toplantısı yapılırdı. Gündeme getirilen konuların komisyonlarda görüşülmesi için meclisin ikinci toplantısı iki gün sonra olan Perşembe veya Cuma günü gerçekleşirdi. Ama Çarşamba günü Almanya’dan Türkiye’ye gelecek olan İnönü’nün bir daha başkanlık yapmaması için, Şişli tarihinde bir ilk gerçekleştirilerek meclis toplantısı Salı gününe alınmıştı.

SARIGÜL DÜNAYA MECLİS ÜYELERİ GÜNÜ İLAN EDECEKTİ

Sarıgül Ailesi’nin planına göre de Hayri İnönü Ocak Ayı Meclisi’nin toplanacağı gün olan 5 Ocak 2015 Pazartesi günü son kez katılarak istifa edecekti. Meclisin ikinci toplantısı olan Ocak Ayı’nın 8 veya 9’nda da Şişli Belediye Meclisi Şişli Belediye Başkanını seçecekti. Sarıgül’de bugünü tarihi bir gün olarak değerlendirip o günü Dünya Meclis Üyeleri Günü olarak ilan edecekti.

 RESMİ ZİYARET OLMADIĞINI SÖYLEMİŞTİK

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü her ne kadar Almanya ziyaretinin resmi bir ziyaret olduğunu açıklasa da Şişli Gazetesi’nde bu ziyaretin resmi bir ziyaret olamadığını ispatlayan haber yaptık. Gazete olarak bu ziyaretin gerçek amacının Şişli Belediyesi’nde yaşanan başkanlık krizinin olduğunu ve İnönü’nün istifa ettirilmesi olduğunu ifade etmiştik. Ve bu krizin de ciddi tepkilere neden olacağını da belirtmiştik.

BU GİDİŞATTAN HERKEZ ZARAR GÖRDÜ

Yaptığımız haberlerin üzerinden çok geçmeden büyük tepkiler de gelmeye başladı. Bu tepkilerin sonucunda da hem Emir Sarıgül hem Mustafa Sarıgül hem Hayri İnönü hem de CHP zarar gördü. Ama en büyük zararı da her zaman ki gibi yine Şişli ve Şişlili gördü.

TONGUÇ ÇOBAN HABERİMİZ DOĞRULANDI

Şişli Gazetesi’nde yine Mustafa Sarıgül’ün Tonguç Çoban’ı belediye başkanı yapmayı düşündüğünün haberini yapmıştık. Her ne kadar Tonguç Çoban bunu reddetse de, Hürriyet Gazetesi bu konuyu da Hayri İnönü’ye sordu ve İnönü’de kendisinin de böyle duyumlar aldığını ifade etti.

AMERİKA’DA DEMİŞTİK DOĞRU ÇIKTI

Yine Şişli Gazetesi’nde Hayri İnönü’nün belediyede yaşanan kavgaların olduğu dönemde Amerika’da olduğunun haberini yapmıştık. Gazetemizin haberinin yanlış olduğunu söyleyenler de cevabı yine Hayri İnönü verdi ve o dönemlerde Amerika’da olduğunu kabul etti.

İNÖNÜ’NÜ HABERİ BİLE YOK DEMİŞTİK

Hayri İnönü’nün Şişli Belediyesi’nde yaşanan birçok olaydan haberi dahi olmadığının haberini yapmıştık. Bir belediye başkanının belediyede olanlardan nasıl haberi olmaz diye yine gazetemiz eleştirilmişti. İnönü açıklamalarında danışmanlarının kendisinin haberi olmadan görevden alındığını itiraf etti.

İSTİFA HALA GÜNDEMDE AMA TARİH DEĞİŞEBİLİR

Hayri İnönü Hürriyet Gazetesi’ne istifaya zorlandığı sorusuna şimdilik öyle bir şey yok demesine rağmen bir sonraki soruya verdiği cevapta da CHP Genel Merkezi’nin tavrına göre istifa edip etmeyeceğine karar vereceğini ifade ediyor. Bu da Şişli Gazetesi olarak yaptığımız haberinde doğruluğunun ispatı oldu.

Tüm bu gelişmeler ve Hayri İnönü’nün yaptığı açıklamalar da Şişli’deki tehlikenin hala geçmediğinin göstergesi oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.