Şişli’de Büyükdere Caddesi’ndeki uygulamada silah ve uyuşturucu çıktı!

Şişli’de Büyükdere Caddesi’ndeki uygulamada silah ve uyuşturucu çıktı!

Şişli’de Büyükdere Caddesi’nde yapıaln polis uygulamasında bir motorsiklet sürücüsünün kaskından silah ve uyuşturucu çıktı.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisleri, motosiklet sürücülerine yönelik yol uygulamasında 722 kişiyi kontrolden geçirdi.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisleri, motosiklet sürücülerine yönelik seri yol uygulaması gerçekleştirdi. Trafik kurallarını ihlal eden sürücüler ile suç unsurlarına adeta göz açtırılmadı.

sisli-buyukdere-caddesindeki-uygulamada-silah-uyusturucu-cikti1.jpg

Kontrol ve denetimlerde 722 kişi Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolünden geçirildi. 493 motosiklet denetlendi. Özellikle "Kask İhlali" başta olmak üzere trafik kurallarına uymadıkları saptanan motosiklet sürücülerine farklı maddelerden 41 bin 418 lira trafik cezası kesildi. Çalıntı olduğu saptanan iki motosiklet bağlandı.

MOTORSİKLET ÇALINTI ÇIKTI

Özellikle "Kask İhlali" başta olmak üzere trafik kurallarına uymadıkları saptanan motosiklet sürücülerine 41 bin 418 lira ceza kesildi. Silah, çalıntı motosikletler ve uyuşturucu maddelerle yakalanan beş şüpheli gözaltına alındı.

sisli-buyukdere-caddesindeki-uygulamada-silah-uyusturucu-cikti2.jpg

KASKTAN SİLAH, MERMİ VE UYUŞTURUCU ÇIKTI

Bir motosiklet sürücüsü, içerisinde beş mermi bulunan ruhsatsız bir silahla yakalandı. İki motosiklet sürücüsü de kasklarının içerisine gizledikleri 22.46 gram uyuşturucu maddeyle suçüstü yakalandı. Silah, çalıntı motosikletler ve uyuşturucu maddelerle yakalanan beş şüpheli gözaltına alındı. Ehliyetsiz motosiklet kullanan dört sürücünün motosikletleri de bağlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.