Şişli Moto Kuryeler

Şişli Moto Kuryeler

Şişli Moto Kuryeler

 

Akıncı Lojistik olarak Şişli moto kurye dahil, İstanbul’un tüm ilçelerine hizmet vermekteyiz. Uzun yıllardır bu sektörde olmamızın getirisi ile güvenilir ve profesyonel hizmet sunmaktayız. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için en önemli şeydir.

Ne İş Yapıyoruz?

Akıncı moto kurye firması olarak sipariş aldığımız paketleri aynı gün içerisinde teslim etmekteyiz.  Kullandığımız araçlar ve profesyonel sürücülerimiz sayesinde İstanbul trafiğinde bile hızlı hareket etmekteyiz. Bize teslim ettiğiniz paketleriniz istediğiniz süre içerisinde teslim edilmektedir.

Akıncı Lojistik olarak müşterilerimizin istedikleri ürünleri kuryeler ile taşımaktayız. Bunun için öncelikle müşteriler sipariş talebi oluşturmalıdır. İletişim bilgilerimizden müşteri temsilcilerimize ulaşarak paket hakkında bilgi vermelidir. Taşınması onaylanan paketin siparişi onaylanır.

Ürünün taşıma kodu, ulaştırılacağı tahmini süre ve moto kuryenin teslim almaya geleceği süre müşteriye bildirilir. Müşteri Şişli moto kurye gelmeden ürününü hazırlamalıdır. Aksi halde vakit kaybı yaşanabilir. Moto kurye ürünü teslim aldıktan sonra hızlı ve güvenilir bir lokasyon kullanarak teslimatı gerçekleştirmektedir.

Firmamız bünyesinde çok sayıda araç ve çalışan bulunmaktadır. Bu sayede müşterilerimiz istediği an hizmet veriyoruz. Onlar kuryenin işinin bitmesini beklemek zorunda kalmıyor. Müşterilerimize verdiğimiz hizmetler:

  • Moto kurye,
  • Gece kurye,
  • VIP kurye
  • Acil kurye,
  • Moto taksi,
  • Acil ilaç kurye,
  • Şehirler arası kurye

Müşterilerimiz istedikleri hizmeti tercih edebilir. Firmamız profesyonel ve sorunsuz bir hizmet garantisi sunmaktadır.

Fiyat Politikamız Nedir?

Akıncı moto kurye olarak müşterilerimizin talepleri doğrultusunda hizmet vermekteyiz. Seçilen hizmete bağlı olarak fiyat ve teslimat sürelerinde değişiklik olmaktadır. Ayrıca müşterilerimiz sipariş talebi oluşturulurken fiyat hakkında bilgilendirilecektir.

Şişli moto kurye ve diğer hizmetlerimiz için fiyat politikamız A4 zarf üzerinden hesaplanmaktadır ve standart ücretimiz 1kg / 1 dm3 kadardır. Daha büyük paket göndermek isteyen müşterilerimiz çalışanlarımız ile iletişime geçebilirler. Ayrıca paket tesliminde oluşan sorunların il 5 dakikasında ücret talep edilmez. Ancak daha sonraki her 5 dakika için 1 Türk Lirası ücret eklenmektedir.

VIP hizmet almak isteyen müşterilerimiz için fiyatlar standart uygulamanın 4 katıdır. Çünkü VIP en hızlı hizmetimizdir ve hıza bağlı olarak fiyat artmaktadır. Express hizmetler için fiyat standart ücretin 2 katı olarak hesaplanmaktadır. Mesai saati dışında yani gece verilen hizmetler için fiyat politikası normalin 4 katıdır. Ayrıca gidiş-dönüş moto kurye hizmetleri için gidiş ücreti kadar da dönüş ücreti alınmaktadır.

Şişli Moto kurye hizmetlerimizin fiyatlandırması taşınan paketin ağırlığına ve Şişli moto kurye elemanının gideceği yola bağlı olarak hesaplanmaktadır. Bu hesaplamayı müşterilerimiz sitemiz üzerindeki panelden yapabilirler. Sadece kuryenin uğrayacağı lokasyonların girilmesi yeterlidir. Geri kalanı sistem müşteriler için hesaplar.

Ümraniye moto kuryeler fiyatlandırma politikamız abonelik sistemini içermektedir. Özellikle e-ticaret ile uğraşan firmalar ya da kurumsal şirketler için bu hizmeti vermekteyiz. Abonelikler sayesinde müşterilerimiz daha uygun fiyata hizmet alabilmektedir. Ayrıca abonelere özel moto kurye takibi sistemi de bulunmaktadır. Müşterilerimiz abone olduklarında kolayca moto kurye çağırabilirler. 3 çeşit abonelik paketimiz bulunmaktadır:

  • Standart – küçük ölçekli işletmeler için
  • Gold – orta ölçekli işletmeler için
  • Premium – büyük ölçekli işletmeler için

Neden Moto Kurye Kullanmalısınız?

Akıncı Lojistik üzerinden moto kurye hizmeti almanızın pek çok nedeni bulunmaktadır. Öncelikle moto kuryeler trafikte zaman kaybetmezler. Bu durum da paketleriniz hızlı bir şekilde teslim edilmektedir. Hizmetimizde bulunan araçlarımız ve çalışanlarımız profesyonel bir hizmet sunmaktadır.

Moto kurye hizmeti aldığınızda paketinizi firmamıza getirmenize gerek kalmaz. Şişli moto kurye elemanımız paketinizi adresinizden teslim alacaktır. Bu hizmet size vakit kazandırır. Paketiniz teslim alındığında size bir sipariş kodu gönderilecektir. Bu kod sayesinde paketinizin durumunu takip edebilirsiniz.

Akıncı moto kurye, paketlerinizi sigortalayarak çalışmaktadır. Sigortalanan paketinizin başına herhangi bir zarar geldiğinde mağdur olmamanız için bu oldukça önemlidir. Paket siparişi yaparken müşteri temsilcimizden sigorta sözleşmemizin bir kopyasını isteyebilirsiniz.

Moto kurye personellerimizin hepsi yaka kartı takmaktadır. Ayrıca elemanlarımız işe almadan önce sabıka kayıtları incelenmektedir. Bu sayede tamamen güvenilir çalışanlardan oluşan bir ekibe sahibiz. Tüm personellerimiz gerekli eğitimleri almaktadır. Misyonumuz profesyonel ve ekonomik hizmet sunmaktır. Bunun için büyük çaba göstermekteyiz.

Şişli moto kurye ya da diğer hizmetlerimizde, moto kuryeden kaynaklı bir sorun yaşanırsa iade gerçekleştirmekteyiz. Ancak profesyonel ekibimiz ile memnun kalmama olasılığınızın oldukça düşük olduğunun garantisini verebiliriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.