Şişli Kuştepe’de yol haline getirilen merdivenden araç devrildi!

Şişli Kuştepe’de yol haline getirilen merdivenden araç devrildi!

Şişli’de Kuştepe Mahallesi İnönü Caddesi’ndeki merdivenlerin araç kullanımına açılıp yol haline getirilince geçen araçlar devrilmeye başladı.  

KUŞTEPE’DE MERDİVEN YOL HALİNE GETİRİLDİ

Şişli’de Kuştepe Mahallesi’nde daha önce merdivenli olan yokuş yol haline getirilmişti. Bu yolda araç kazalarının çoğalması nedeniyle vatandaşlar yolun yine eski merdivenli hale getirilmesi istendi.

Aynı yolda son olarak geçtiğimiz günlerde, yokuş inen nakliye kamyonu tam sağa dönüş yaparken devrildi. Kamyon sürücüsü Olcay Günay devrilen aracın içinde sıkıştı.

Kazayı görüp yardıma koşan vatandaşlar yaralıyı kurtaramayınca olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, kamyon içinde sıkışan Olcay Günay'ı yaralı olarak kurtardı.

Polis ekipleri de başka bir kazanın yaşanmaması için olay yerine emniyet şeridi çekerek önlem aldı. Günay, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansa alınarak hastaneye kaldırdı.

sisli-kustepe-de-yol-haline-getirilen-merdivenden-arac-devrildi1.jpg

VATANDAŞLAR, YOLUN ESKİ HALİNE GETİRİLMESİNİ İSTİYOR

Yokuşun çok dik olmasından dolayı araçların hızını alamayıp sık sık burada kaza yaptığını, bu nedenle binaların önüne kendi imkanlarıyla beton bariyer yaptıklarını ifade eden mahalle sakini Cihat Ülkü, ''Eskiden burası merdivendi, daha sonra burası araba yolu yapıldığından beri sürekli kazalar oluyor. Daha eskiden komple merdivendi, araç girişi yoktu. Bu yolun eski haline çevirmesini istiyoruz. '' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.