Şişli Kurtuluş’ta vatandaşın kâbusu olan hırsız yakalandı!

Şişli Kurtuluş’ta vatandaşın kâbusu olan hırsız yakalandı!

Şişli Kurtuluş’ta bir kadını bıçakla gasp eden ve girdiği marketlerde alışveriş yapan vatandaşların cep telefonunu çalan şahıs, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Kurtuluş Caddesi üzerinde yürüyen bir kadın, bıçaklı bir kişi tarafından gasp edildi. Olayın ardından harekete geçen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerine geçerek çalışma yapmaya başladı. Yaya olarak kaçan şüphelini peşine takılan ekipler şahsı kovalamaca sonucu yakaladı.

Gözaltına alınan şahsın üst aramasında bir bıçak ile iki cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan Muhammed A. Feriköy Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

8 OLAYIN FAİLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Olayla ilgili çalışma yapan Şişli polisi, şahsın gasp olayıyla birlikte toplamda 8 olayın faili olduğu ortaya çıktı. Çalışmalara devam eden polis ekipleri, Muhammed A.'nın geçtiğimiz hafta Feriköy'deki mağazada kadın müşterinin cep telefonunu çaldığı tespit edildi.

Şahsın ayrıca markete giren birçok vatandaşın yanına yaklaşarak cep telefonlarını çaldığı belirlendi. Hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

SEVK EDİLDİĞİ MAHKEMECE TUTUKLANDI

Görüntülerde, bir kişinin mağazadan alış veriş yapan kadının cebindeki telefonu bir anda alıp, mağazadan çıkarak, uzaklaştığı görülüyor. Öte yandan emniyette işlemleri tamamlanan Muhammed A. sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.