Şişli Kaymakamı Türkel'den 1 Mart'tan itibaren normalleşme sinyali!

Şişli Kaymakamı Türkel'den 1 Mart'tan itibaren normalleşme sinyali!

Şişli'de koronavirüs önlemleri kapsamındaki denetimlere zabıta ve polis ekiplerinin yanı sıra Şişli İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Şişli İlçe Emniyet Müdürü Özay Kayhan da katıldı. Türkel 1 Mart’tan itibaren normalleşme sinyali verdi.

Şişli'de, koronavirüs denetimde konuşan Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel şöyle konuştu:

Herkes kurallara uyarsa 1 Mart'tan itibaren kademeli normalleşmeye geçeriz. Kurallara uyan restoran ve kafe işletmecilerine de teşekkür ederim. Bu izinlerin ihmal edildiğine dair kötüye kullanıldığına dair görüntüler var. Biz bunların önüne geçmek adına, vatandaşlar sokağa niçin çıkmış bunu tespit amacıyla denetim yapıyoruz. Kurallara uyulmasını istiyoruz.3 kural; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasını rica ediyoruz.

Şu anda, çeşitli kurumlarımız, emniyetimiz, zabıtamız, maliye teşkilatımız, tarım teşkilatımız birlik ve beraberlik içerisinde bu denetimleri gerçekleştiriyoruz. Maske ve mesafe kurallarına uymayan vatandaşlarımıza yaptırım uyguluyoruz. İnşallah ben herkesin bu kurallara uyacağını tahmin ediyorum.

Zaten 'yerinde karar' uygulamasıyla vaka sayısı 100 ila 50'nin altında olan iller kısıtlamasını kaldıracak. Biz de İstanbul olarak Şişli olarak bu yasakların kalkmasını normale dönülmesini arzu ediyoruz. Ama bu kurallara uyulması lazım. Normalleşme daha hızlı sağlansın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.