Şişli Kaymakam’ı Ali Fuat Türkel’den Şişli Belediyesi’ne pandemi ziyareti

Şişli Kaymakam’ı Ali Fuat Türkel’den Şişli Belediyesi’ne pandemi ziyareti

Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel, korona virüs vakalarının artış göstermesi nedeniyle Şişli Belediyesi’ni ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

ŞİŞLİ KAYMAKAMI’NDAN PANDEMİ HAZIRLIĞI İNCELEMESİ

Şişli Belediyesi, pandemi süresince Şişli Kaymakamlığı tarafından oluşturulan Vefa Sosyal Destek ekibinin personel ihtiyacını karşılamıştı.

Korona virüs vakalarının tekrar artış göstermesiyle, Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel Şişli Belediyesi’nin pandemi sürecindeki hazırlıkları inceledi. Türkel inceleme esnasında belediyeye gelen bir telefona da cevap verdi.  

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, aldığı kararlar ve sergilediği tutum nedeniyle geçmişte Şişli Kaymakamlığı ve Şişli Emniyet Müdürlüğü ile yaşanan gerginlikleri kaldırmak için çaba sarf ediyor.  

KESKİN, ŞİŞLİ KAYMAKAMI İLE GERGİNLİK YAŞAMIŞTI

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduğunda, tasarruf kapsamında Şişli Belediyesi tarafından Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel’e tahsis edilen makam aracını geri almak istemişti. Bu tutum nedeniyle de Şişli Belediyesi ile Şişli Kaymakamlığı arasında gerilim yaşanmasına neden olmuştu.

Keskin, sadece Şişli Kaymakamı’nın makam aracını almak istemekle kalmayıp, Şişli Belediyesi’nce Şişli Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis edilen araçları da geri almak istemişti.

KESKİN ALDIĞI KARARLARDAN VAZGEÇMEK ZORUNDA KALDI

Keskin, daha sonra yaşanan gerginlikler ve belediyenin karşılaştığı sorunlar nedeniyle Şişli Kaymakamlığı ve Şişli Emniyet Müdürlüğü'ne verdiği araçları geri almaktan vazgeçmek zorunda kalmıştı.  

KESKİN, HER DAİM DAYANIŞMA DİLEKLERİNİ İLETTİ

Keskin, yaptığı açıklamada geçmişte aldığı kararların ve sergilediği tutumların adeta günah çıkarmak istercesine, pandemi süresince geliştirdiğimiz dayanışma ruhunu ve işi birliğini her daim devam ettireceğiz açıklaması yaptı.  

İŞTE, MUAMMER KESKİN’İN AÇIKLAMASI

Bugün Şişli Kaymakamımız Ali Fuat Türkel'i belediyemizde ağırladık. Kaymakamımız ile Komşu Masa ve Vefa Sosyal Destek Ekibimizin çalışmalarını yerinde inceledik, pandemi sürecini değerlendirdik ve olası vaka artışı durumunda alacağımız tedbirleri konuştuk. Kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Pandemi döneminde Şişli'de geliştirdiğimiz dayanışma ruhunu ve iş birliğini her daim devam ettireceğiz.  

sisli-kaymakami-ali-fuat-turkel-sisli-belediyesi-muammer-keskin-ziyaret.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.