Şişli İngilizce Kursu

Şişli İngilizce Kursu

Şişli İngilizce Kursu

 

Levent Amerikan Kültür olarak Şişli İngilizce Kursu arayışı olan öğrencilerine vermiş olduğu yurt dışında geçerli İngilizce eğitim sertifikası ile Avrupa Komisyonu onaylı sertifika almaya hak kazanacaksınız. Yediden yetmişe tüm yaş gruplarına hitap eden Levent Amerikan Kültür Dil Kursu, Şişli Çocuk İngilizcesi eğitimlerinde sınıfları yaş gruplarına göre sınıflandırmıştır. 7-8 yaş Şişli Çocuk İngilizcesi Kursu, 9-10 yaş grubu Şişli Çocuk İngilizcesi Kursu, 11-12 yaş grubu Şişli Çocuk İngilizcesi Kursu, 13-14 yaş grubu Şişli Teenage İngilizcesi Kursu, Şişli Genç İngilizcesi Kursu, 15-16 yaş Şişli Teenage İngilizcesi Kursu, Şişli Genç İngilizcesi Kursu şeklinde yaşlara göre grupları sınıflandırarak aynı yaş gruplarının beraber eğitim almasını sağlayarak, hem bilgi birikimi anlamında, hem de gelişsel olarak aynı seviyede olan öğrencilerin beraber eğitim almasını amaçlamaktadır.

 

Levent Amerikan Kültür Dil Kursu, Şişli Üniversite Hazırlık Atlama, Şişli Proficiency Hazırlık Atlama, Hızlı Hazırlık Atlama Kursu, İtü Hazırlık Atlama, Yıldız Teknik Üniversitesi Hazırlık Atlama, Nişantaşı Üniversitesi Hazırlık Atlama kursu, Şişli Meslek Yüksekokulu hazırlık atlama kursu, Bilim Üniversitesi Hazırlık Atlama kursu, Beykent Üniversitesi Hazırlık Atlama Kursu, Boğaziçi Üniversitesi hazırlık atlama kursu alanlarında öğrencilere eğitim hizmeti sağlamaktadır.

 

Bunun yanı sıra Şişli Almanca Kursu, Şişli Rusça Kursu, Şişli Fransızca Kursu, Şişli İtalyanca Kursu, Şişli Arapça Kursu gibi İngilizce eğitimi dışında farklı dil kursu eğitimlerinde de hizmet vermektedir. Seviyenize ve talebinize göre eğitimler, ana dil düzeyinde hakim eğitmenler tarafından verilmektedir.

 

Garantili Toefl kursu, Garanti Toefl eğitimi, Şişli Garantili Toefl Kursu, Şişli Garanti Toefl eğitimi, Şişli Ibt Toefl Kursu, Şişli Toefl Kursu ya da Şişli Toefl özel ders gibi alanlarda arayışı olan öğrencilerimiz öncelikli olarak geçmiş Toefl sınavlarından hazırlanmış ücretsiz Toefl sınavı denemesini gerçekleştirirler. Bu sınav ışığında öğrencimizin hedefi belirlenir ve eğitim içeriği hazırlanır. Sadece Toefl alanında uzman eğitmen kadrosuile doğru referans verebileceğimiz birçok öğrencimiz bulunmaktadır. Eski öğrencilerimiz içerisinden 120 Toefl puanı üzerinden 110 puan alarak Harvard Üniversitesi’nde bile eğitim almaya hak kazanmış öğrencimiz mevcuttur. Bu ve bunun gibi birçok referansa sahip Levent Amerikan Kültür Dil Okulu’nu Şişli TOEFL Eğitimleri için arayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.