Şişli Halide Edip’te yokuş aşağı yuvarlanan kamyonet dehşet saçtı!

Şişli Halide Edip’te yokuş aşağı yuvarlanan kamyonet dehşet saçtı!

Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi Sarı Çiçek Sokak’ta freni boşalan tekstil kamyonu dehşet saçtı.

Şişli’de teslimat yapmak için yokuş yukarıya çıkan tekstil malzemesi yüklü kamyonet freninin boşalması sonucu kaymaya başladı. Kontrolden çıkan araç önce park halindeki iki otomobile ardından da internet dağıtım kutularına çarptı. Araçlardan biri bina boşluğuna düşerken, ortalığın savaş alanına dönüğü kazada devrilerek yan yatan kamyonetin sürücü hafif yaralı kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan adrese teslimat yapmaya giden kamyonun şoförü Nahcivan uyruklu Mikayil Mahmudov (26), yokuş çıktığı esnada aracın frenleri boşaldı. Kontrolden çıkan araç, park halinde bulunan 2 araca çarptıktan sonra internet dağıtım kutularını yerinden söktü ve devrilerek yan yattı.

Kamyonetin çarptığı araçlardan birini sokak üzerindeki binanın boşluğuna düşerken, diğer araçta da ağır maddi hasar oluşturdu. Yaşananlara evinin balkonunda bulunduğu sırada şahit olan mahalle sakini Gökmen Tan, polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen eden sağlık ekipleri, kaza esnasında sürücünün yanında olan yaralı Veli Karaçay’ı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Araçtaki sürücü ve diğer bir kişi kazayı yara almadan atlattı.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.