Şişli Gülbahar Mahallesi’nde yangın!

Şişli Gülbahar Mahallesi’nde yangın!

Şişli Gülbahar Mahallesi’nde gece geç saatlerde bir binanın 5’nci katında çıkan yangında 1 kişi yaralandı.

İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonrası söndürülen yangında evde tek başına yaşayan bir kişi küle dönen daireden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

GÜLBAHAR MAHALLE SAKİNLERİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Yangın, gece geç saatlerde Şişli Gülbahar Mahallesi Avni Dilligill Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sokakta bulunan 6 katlı bir binanın 5’inci katında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangınının kısa sürede büyümesiyle korku ve panik yaşayan bina sakinleri sokağa döküldü. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

sisli-gulbahar-mahallesi-nde-yangin1.jpg

MAHALLELİ YANGIN İÇİN SEFERBER OLDU

Binanın bulunduğu sokaktaki araçların düzensiz park etmesi nedeniyle itfaiye araçları bir süre yangına müdahale edemedi. Mahalle sakinleri itfaiyeye engel olan araçları el birliğiyle iterek yolu açtı.İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürülen yangın sonrası küle dönen ev kontrol edildi.

İtfaiye ekiplerinin kontrolü sonrası evde tek başına yaşadığı öğrenilen İsmail Ö.’nün yangında mahsur kalarak evde baygın şekilde kaldığı öğrenildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle ambulansa bindirilen yaralı tedavisi yapılmak üzere Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

sisli-gulbahar-mahallesi-nde-yangin2.jpg

POLİS YANGIN İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Yangın nedeniyle küle dönen evde soğutma çalışmalarının yapılmasının ardın polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.