Şişli Feriköy’de hırsız polis kovalamacası yaşandı!

Şişli Feriköy’de hırsız polis kovalamacası yaşandı!

Şişli Feriköy’de iki hırsız arkadaşına misafirliğe gelen bir gencin CPS sistemli aracı ve cüzdanını çalınca polis anlık konumunu tespit ederek kovalamaca yaşandı.

Şişli Feriköy'de meydana gelen olayda, Büyükçekmece'de oturan Tugay Yıldırım Feriköy'de arkadaşına misafirliğe gitti. Burada kalan Yıldırım, sabah uyandığında araba anahtarını ve cüzdanının olmadığını fark etti. Kapıya çıktığında arabasının yerinde olmadığını gören Yıldırım, durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Devriye Ekipler Amirliği görevlileri, Yıldırım'ın otomobilinin Araç Takip Sistemi'nden (GPS) nerede olduğunu tespit ederek takibe başladı. Anlık konumları polis ekiplerine bildiren Yıldırım'ın GPS takibinde aracın Fatih'e oradan da Şişli'ye yöneldiğini gören ekipler, takibe devam etti.

ARACI ÇALAN HIRSIZLAR ARACI BIRAKMAK ZORUNDA KALDI

Takip sürdüğü esnada Beyoğlu'nun ara sokaklarda polisi atlatmaya çalışan iki hırsız, kaçmaya çalıştı. Yaşanan kovalamacada, polis ekiplerinin aracının lastiği de patladı. Bunun üzerine polis, araçtan inerek hırsızları yaya olarak kovaladı. Kaçamayacaklarını anlayan iki hırsız, çaldıkları aracı Hacıahmet Bostanı Sokak üzerinde bırakarak kayıplara karıştı.

Otomobili ele geçiren polisler, araç sahibine bilgi verdi. Hırsızların parmak izi bırakmamak için ellerine çorap geçirdiği ve çorapları kaçarken bıraktığı ortaya çıktı. Çalışmaların ardından otomobil çekici ile emniyet otoparkına götürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.