"ŞIŞLI EN POPILIS YÖNETILEN YER"

"ŞIŞLI EN POPILIS YÖNETILEN YER"

En zengin ve en fakirin yan yana yaşadığı uçurumun en derin olduğu, rantiyenin sömürü üssü haline gelen bu ilçeyi de Yerel ve Merkezi yönetimler kapsamında Milli Görüş damgasını vurmak istiyoruz.

 “İnsanlığın vicdanı’nın” yegane sesi olan Saadet Partisi; medeniyetimize can suyu olabilecek tek ve yerli bir harekettir. Sesimizin ulaştığı herkesle geçmişten dostluğumuz, mesajımızın ulaştığı her adresle kalıcı ve büyük hedefler için gönül ve zihin hedeflerimiz vardır. İşte bizim bu şuur ve irademiz Emperyalizm ve Siyonizm tarafından ve yerli işbirlikçileri tarafından kuşatılmak ve yok edilmek isteniyor. Bu zorlukları aşmak için geçici/yakın heyecanlardan ziyade uzak ve kalıcı hedeflerin insanı ve partisi olunması gerektiğini biliyoruz. Milli görüş gömleğimizi acıya-yenilgiye dönüştürmelerine izin vermeyeceğiz.

   1800’lerde Osmanlının yıkılmasını hazırlayan: kaçırdığımız Sanayileşme hamlesine Erbakanl’a  “Ağır Sanayi Hamlesiyle” karşılık verdik. Batmakta olan yönetim organlarını belediyelerden başlayarak “milli görüş belediyeciliği” efsanesiyle kalkınma modeline dönüştürdük. Yenilmişlik psikozuna giren Doğu halklarını Kıbrıs Zaferiyle ruhlardaki ve zihinlerdeki yenilmişliğe son verdik. Yine cetvellerle sınırları çizilen İslam dünyasına D-8 projesiyle yüreklerdeki kardeşliği canlandırdık…

  Şişli ilçemize gelirsek:

  Türkiyede en popilist yönetilen, GSMH’nın % 11 ine katkı sağladığı halde en borçlu ilçelerden birisi olan Dünya ve Türkiyede’ki finans devlerinin merkez seçtiği ilçemizin yönetilemiyor olması ilginçtir.

  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.